7 Αρχές για να Ρίχνεις στο Κρεβάτι σου Όλα τα Γκομενάκια

Πριν γίνω «Κυρίαρχος στο Παιχνίδι», το να «αποπλανήσω» μια γυναίκα, οδηγώντας την στο κρεβάτι, φάνταζε για μένα αδύνατον.

Ήταν μια μυστηριώδης διαδικασία. Για την οποία σαφέστατα δεν είχα ιδέα. Συμβιβαζόμουν, λοιπόν, (στη χειρότερη) με λυκειακά φασωματάκια και (στην καλύτερη) με γαμησάκια που προέκυπταν μια στο τόσο και μόνο από τύχη. 

Ήξερα ότι, πράγματι, μπορούσα να οδηγήσω μια γυναίκα στο κρεβάτι. Το ‘χα δει να γίνεται σε ταινίες. Είχα διαβάσει και άρθρα μερικών τυχάρπαστων που εξηγούσαν πώς θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ.

Έλα, όμως, που δεν το ‘κανα. 

Λίγο αργότερα, όταν ήδη είχα ξεκινήσει να αλλάζω και να αυτοβελτιώνομαι, διαπίστωσα πως ήταν όντως εφικτό να συμβεί. Και δεν ήταν ούτε τα άρθρα ούτε οι ταινίες που με βοήθησαν να το κάνω. Ήταν η δική μου γνώση και εμπειρία. Το ότι πια είχα πείρα και ήξερα πώς να επικοινωνώ με τις γυναίκες και πώς να παίζω το παιχνίδι. 

Τότε ήταν που έγινα ένα υπολογίσιμο προϊόν στο σεξουαλικό παζάρι. 

Θυμάμαι σαν σήμερα την πρώτη φορά, που εφάρμοσα μια στρατηγική αποπλάνησης. Εκείνη τη φορά, μαλάκα μου, ό,τι έκανα έδειξε να λειτουργεί πραγματικά. 

Ήμουν σε ένα μπαράκι κοντά στο σπίτι μου, στο οποίο είχα μπει από σπόντα, για να χαιρετήσω τ’ αδέρφια μου που τα έπιναν εκεί, μια τυχαία Πέμπτη. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένα κορίτσι. Μου είχε γυρίσει πλάτη, αλλά καθόλου δεν με πείραζε, γιατί η θέση της μου επέτρεπε να θαυμάζω το υπέρτατο κωλαράκι της.

Θέλησα να μάθω σε ποια φάτσα άνηκε αυτός ο ονειρικός κώλος. 

Την πλησίασα και της έπιασα κουβέντα, βρίσκοντας μια ανόητη, αλλά παράλληλα εύλογη αφορμή. Μου συστήθηκε και ξεκινήσαμε να τα λέμε. Πριν περάσει πολλή ώρα, ξεκίνησα να κλιμακώνω. Φλερτάραμε και ανταλλάσσαμε αισθησιακά αγγίγματα, πειράζοντας ο ένας τον άλλον παιχνιδιάρικα. 

Για κάποιον πούστη λόγο διαισθάνθηκα πως, όσο κυλούσε η βραδιά, καύλωνε απίστευτα πολύ. Όμως, η τοποθεσία δεν ήταν ό,τι καλύτερο για one night stand στις τουαλέτες. Ούτε καν τσιμπούκι δεν θα μπορούσα να την κεράσω, σε αυτό το αρκετά φωτεινό, συνοικιακό, γεμάτο με γνώριμες φάτσες μπαράκι. 

Οπότε, της πρότεινα να έρθει από το σπίτι μου και χωρίς πολλά-πολλά συμφώνησε. 

Αράξαμε στον καναπέ. Γέμισα δυο ποτήρια με αλκόολ, γιατί αυτό θα την βοηθούσε να χαλαρώσει. Κι ενώ πίναμε, εκείνη άρχισε να νιώθει άνετα και να γελάει ασταμάτητα.

Όταν ένιωσα πως το κλίμα το σήκωνε, το γυρίσαμε από την κωμωδία στην τσόντα. 

Η κατάσταση ξέφυγε. Η ατμόσφαιρα έγινε πρόστυχη και το κορίτσι απελευθέρωσε την πιο σέξι και θηλυκή πλευρά του. Εγώ, από την άλλη, σκεφτόμουν από μέσα μου πως ίσως τελικά δεν είμαι και τόσο άχρηστος. 

Στην πραγματικότητα, σε ό,τι έχει να κάνει με την αποπλάνηση, ένα μόνο πράγμα μπορεί να σου εγγυηθεί την επιτυχία: η εξάσκηση. Βέβαια, (όπως κατάλαβα εκείνο το βράδυ) το να ξέρεις τις τεχνικές, μπορεί επίσης να βοηθήσει, ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει την κατάλληλη προπόνηση. 

Σήμερα, λοιπόν, έτσι απλόχερα, θα σου δώσω έτοιμες για χρήση και εφαρμογή τις 7 βασικές αρχές που θα σε βοηθήσουν να γίνεις «Κυρίαρχος στο Παιχνίδι» και να στέλνεις όποιο γκομενάκι βάλεις στο μάτι στο κρεβάτι σου. 

1. Μείνε αρρενωπός

Το να είσαι ένας δυνατός και αρρενωπός άνδρας είναι πραγματικά το κλειδί της επιτυχημένης αποπλάνησης. 

Καμία γυναίκα δεν ψήνεται να βγαίνει με έναν αδύναμο άνδρα. Και, φυσικά, ακόμη κι αν βγει με έναν τέτοιο, δεν θα γαμηθεί ποτέ μαζί του. Γιατί, ένας τέτοιος άνδρας δεν θα την ανάψει ποτέ, ακόμη κι αν την λούσει με βενζίνη. 

Τα πόδια μιας γυναίκας ανοίγουν διάπλατα, όταν συναναστρέφεται με ένα ισχυρό αρσενικό. Με έναν άνδρα υψηλής αξίας. Με κάποιον που εκπέμπει μια αύρα γεμάτη αρρενωπότητα.

2. Γίνε ελκυστικός

Αν θέλεις να γαμάς ασύστολα, πρέπει να αυξήσεις τα επίπεδα της ελκυστικότητάς σου. 

Μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις πως έπιασες ταβάνι. Ως άνδρας έχεις έναν βασικό, καθημερινό στόχο. Να διπλασιάζεις διαρκώς τις ενδείξεις που «φωνάζουν» ελκυστικότητα. 

Αυτό σημαίνει διαρκή δουλίτσα. 

Σημαίνει νέες γνώσεις. 

Σημαίνει πολλά χρήματα. 

Σημαίνει γυμναστική, υγεία και ευεξία. 

Σημαίνει κυριαρχικότητα.

Σημαίνει πως σε ένα δωμάτιο με καμπόσους μαλάκες άνδρες, εσύ θα είσαι αυτός που θα ξεχωρίζει. 

3. Κατάλαβε τις γυναίκες

Ένας άνδρας που δεν κατανοεί τις βασικές στρατηγικές που εφαρμόζουν οι γυναίκες στο ζευγάρωμα, είναι καταδικασμένος να μένει αγάμητος. 

Είναι δική σου ευθύνη να μάθεις πώς σκέφτονται και να τις καταλάβεις. Σαφέστατα, δεν είναι εύκολο, αλλά μπορείς να το μάθεις. Γιατί εσύ έχεις συμμάχους εμάς: τις παιχτούρες του Manliness. 

Αν είσαι στα πρώτα σου βήματα και αδυνατείς να καταλάβεις τις γυναίκες, πρέπει σίγουρα να τσεκάρεις αυτόν τον γαμάτο οδηγό, που γράψαμε, για τη γυναικεία υπεργαμία

4. Ανάπτυξε τις δεξιότητές σου

Φυσικά, όσο κι αν προσπαθήσεις, θα κάνεις μια τρύπα στο νερό, αν δεν αναπτύξεις βασικές, κοινωνικές δεξιότητες στο παιχνίδι. 

Δικαίως, τώρα, απορείς ποιες στον πούτσο είναι αυτές οι δεξιότητες. Αλλά μην μου βιάζεσαι. Όλα θα στα πω. Και θα στα πω, όχι έτσι για να χουμε να λέμε. Αλλά, γιατί εκ πείρας διαπίστωσα πως αυτή η ακολουθία λειτουργεί. 

Αυτές ακριβώς τις δεξιότητες αξιοποίησα και εγώ στη γνωριμία μου με το γκομενάκι στο μπαρ. 

Ξεκίνησα με μια απλή, κοινωνική και ανθρώπινη προσέγγιση

Έπειτα φρόντισα να υπάρξει μια ωραία αλληλεπίδραση.

Στη συνέχεια έκανα ό,τι μπορούσα, για να εντείνω τη μεταξύ μας σύνδεση

Την κατάλληλη στιγμή ξεκίνησα την κλιμάκωση

Και, εν τέλει, προχώρησα σε κλείσιμο με φασωματάκι. 

5. Συγχρονίσου

Αφού τα κάνεις όλα αυτά, θα πρέπει να βρεις το κατάλληλο timing, για να της προτείνεις να πάτε κάπου τα δυο σας. 

Τονίζω το ότι αυτό το βήμα πρέπει να γίνει την κατάλληλη στιγμή. Γιατί οι γκόμενες θέλουν να πηδηχτούν μαζί σου, αλλά παράλληλα θέλουν να νομίζουν ότι αυτό συνέβη φυσικά. Κανείς δεν πίεσε καμία κατάσταση. 

Και μάντεψε: το να ‘ναι η μετάβαση ομαλή, είναι κάτι που καθορίζεται στο 100% από εσένα. 

Ναι! Η κίνηση πρέπει να γίνει. Και, ναι! Κατά πάσα πιθανότητα θα την κάνεις εσύ. Πρέπει, όμως, να την κάνεις, όταν θα πρέπει να την κάνεις. 

Το μυστικό είναι πως η γαμημένη η κίνηση δεν πρέπει (ούτε κατά διάνοια) να γίνει τη στιγμή που εσύ θα νομίζεις πως πρέπει να γίνει. Κάνε λίγο υπομονή και σκέψου. Θέλει λίγη αντίσταση.

Γιατί, συνήθως, η κατάλληλη στιγμή είναι μια στιγμή αργότερα από όταν εσύ νομίζεις πως είναι. 

Παρακολούθησε τις κινήσεις της. Δες την ενέργειά της. Και με τη σειρά σου απελευθέρωσε αντίστοιχη ενέργεια και κάνε ανάλογες κινήσεις. 

Θέλει δουλίτσα, αλλά είμαι σίγουρος πως το ‘χεις. 

6. Καν’ την να σε εμπιστευτεί

Άλλο ένα κλειδί της επιτυχημένης αποπλάνησης είναι το να εμπνεύσεις εμπιστοσύνη στη γυναίκα που έχεις απέναντί σου. 

Ένας αρρενωπός άνδρας, ένας άνδρας με αυτοπέποιθηση, ένας άνδρας με δύναμη και κύρος εμπνέει πάντα εμπιστοσύνη στα θηλυκά με τα οποία συναναστρέφεται. Κρατά τα ηνία. Δείχνει πως είναι πρόθυμος να αναλάβει ευθύνες. 

Δείχνει πως κάνει ό,τι κάνει και ξέρει πολύ καλά γιατί το κάνει. 

7. Φέρσου φυσικά

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό. 

Πολλοί άνδρες «πηδάνε» αυτήν την αρχή. Την θεωρούν ασήμαντη. Και για αυτόν τον λόγο καταλήγουν να μην πηδάνε. 

Ας δούμε, όμως, τι σημαίνει για έναν άνδρα να φέρεται φυσικά. Γιατί, προφανώς, δεν σημαίνει πως μπορεί να κάνει ό,τι του καυλώσει ή ό,τι του κατεβάσει η κούτρα του. Σημαίνει, όμως, τα εξής.

Ο άνδρας, φυσικά, είναι δυνατός. 

Ο άνδρας, φυσικά, έχει προβάδισμα. 

Ο άνδρας, φυσικά, είναι αυτός που αποφασίζει. 

Τι κάνει, όμως, ο μέσος μαλάκας; Του γαμάει τη μάνα! Αναζητά επιβεβαίωση. Περιμένει το γυναικείο ΟΚ. Θέλει την άδεια της γκόμενας για κάθε επόμενο βήμα. 

Αντράκο μου, μην το κάνεις αυτό! 

Το σεξ είναι πραγματικά μια μεγάλη υπόθεση για τις γυναίκες. Και είτε το πιστεύεις είτε όχι, όσο κι αν θέλει την ψωλή μέσα στο μουνάκι της, δεν σταματά ούτε δευτερόλεπτο να φοβάται τον τύπο στον οποίο η ψωλή ανήκει. 

Ένας άνδρας που φέρεται φυσικά, δείχνοντας πως είναι σίγουρος για τον εαυτό του, κάνει το γκομενάκι να νιώθει άνετα και διώχνει κάθε υπαρκτό φόβο ή αναστολή της. 

Αυτός ο άνδρας γαμάει στο φινάλε. 

Αυτός ο άνδρας είναι «Κυρίαρχος στο παιχνίδι».

Κάνε κλικ εδώ, για να γίνεις ένας από αυτούς τους άνδρες.