ΤΟ MANLINESS

Υπάρχουν πολλές θεωρίες για εμάς. Καμία από αυτές δεν ισχύει. Όλες από αυτές ισχύουν. Η αλήθεια έχει πάντα δύο όψεις. Και εμείς τις βλέπουμε και τις δύο. Αλλά…

Δεν θα μας μάθεις ποτέ. Ούτε θα μας γνωρίσεις. Είμαστε ανώνυμοι και θα παραμείνουμε ανώνυμοι. Γιατί; Επειδή είμαστε σαν εσένα. Είμαστε εσύ. Είμαστε άντρες, με προσωπικές και επαγγελματικές ζωές. Όπως κι εσύ. Κάποιοι από εμάς είναι σε υψηλά κλιμάκια σε διάφορους χώρους και τομείς. Γι’ αυτό θα προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα ολονών μας. Τώρα…

Είμαστε μια ομάδα αντρών που σου λέει τα πράγματα ως έχουν. Τι εννοούμε ως έχουν; Εννοούμε ότι το αντρικό φύλο δέχεται επιθέσεις από παντού. Απ’ όλη την κοινωνία. Και πολλά από αυτά που έχουμε μάθει, ως άντρες, είναι παπαριές καμαρωτές. Είναι πράγματα που μας έχουν δημιουργήσει άπειρα προβλήματα στη ζωή μας. Με αποτέλεσμα, οι περισσότεροι άντρες να μην ζουν τη ζωή που θέλουν. Και αυτό μας τρελαίνει. Γι’ αυτό, λοιπόν, εμείς μιλάμε για την πραγματική αρρενωπότητα όπως πρέπει να είναι, χωρίς φρου-φρου και αρώματα.

Γενικά, η κοινωνία έχει ξεφτιλίσει την αρρενωπότητα σαν έννοια. Παλιά, το να ήσουν άντρας σήμαινε κάτι. Σήμαινε πολλά πράγματα. Πράγματα που, πλέον, ο μέσος άντρας φαίνεται να τα έχει ξεχάσει. Και εμείς τα είχαμε ξεχάσει. Είχαμε ξεχάσει ότι έχουμε δυο μπάλες ανάμεσα στα πόδια μας. Είχαμε ξεχάσει τι σημαίνει να είσαι ένας αρρενωπός άντρας. Και δεν μας άρεσε αυτό. Οπότε αποφασίσαμε να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας… και να θυμηθούμε τι πραγματικά σημαίνει να είσαι άντρας.

Υπάρχουν πολλοί που μιλάνε για θέματα αντρικής αυτοβελτίωσης. Το ότι μιλάνε πολλοί, όμως, δεν σημαίνει ότι έχουν κάτι να πουν. Τους έχουμε ακούσει όλους αυτούς. Τους έχουμε δει όλους. Κι από κοντά κιόλας. Ξέρουμε ποιοι είναι οι καραγκιόζηδες και ποιοι είναι οι σοβαροί που αξίζουν. Οι περισσότεροι ανήκουν στην πρώτη κατηγορία.

Δεν γουστάρουμε καθόλου αυτό που συμβαίνει στον χώρο της αντρικής αυτοβελτίωσης. Έχουμε σιχαθεί τις πολιτικές κορεκτίλες και τις παπαρολογίες. Γι’ αυτό, λοιπόν, ήρθαμε να ανατρέψουμε το στάτους κβο και να φέρουμε τη νέα τάξη πραγμάτων. Ήρθαμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα. Να μιλήσουμε ελεύθερα για την αρρενωπότητα και τον άντρα του σήμερα, χωρίς κανέναν περιορισμό. Και να βάλουμε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Θα έρθει η ώρα που θα μιλήσουμε για όλους και για όλα.

Τι κάνουμε εμείς; Σε βοηθάμε να ξεθάψεις την κρυμμένη αρρενωπότητα που κρύβεις μέσα σου. Να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Να εξελιχθείς ως άντρας. Να καταφέρεις όλα όσα θες, είτε μιλάμε για τις γυναίκες είτε μιλάμε για την οικονομική σου ελευθερία. Να γίνεις ένας δυναμικός άντρας που έχει τον έλεγχο στη ζωή του, είτε στην ερωτική είτε στην επαγγελματική.

Ο σκοπός μας είναι να θυμίσουμε στους άντρες τι σημαίνει να είσαι άντρας. Να φέρουμε ξανά τη αρρενωπότητα στην επιφάνεια. Με λίγα λόγια, ο σκοπός της ομάδας μας είναι να ξεκινήσουμε μια αρρενωπή επανάσταση. Όλοι οι άντρες μια γροθιά. Όλοι μαζί μια ασταμάτητη δύναμη. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Είμαστε ο κάθε άντρας. Και ο κάθε άντρας είναι εμείς. Είμαστε ένα.

Άντρες όλου του κόσμου, ενωθείτε!