Το Θεμέλιο της Σεξουαλικής Έλξης

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, θα βρεις έναν μαλάκα να σου δίνει συμβουλές για τις γκόμενες και το παιχνίδι.

Είναι εύκολο να χάσεις τον δρόμο σου, αν αποφασίσεις να τους ακολουθήσεις, γιατί στην προσπάθειά τους να σε εντυπωσιάσουν, αυτοί οι μαλάκες κάνουν την τρίχα, τριχιά. Ενώ, θα μπορούσαν απλά να σταθούν στα βασικά. Θα μπορούσαν να σου δώσουν τον χάρτη που θα σε οδηγήσει στο ζητούμενο: το σημείο στο οποίο έλκεις ερωτικά μια γυναίκα. Όμως, δεν το κάνουν.  

Το αποτέλεσμα… 

Πολύ μπλα-μπλα, μηδέν αποτελέσματα. Η υπερβολική ανάλυση, φέρνει παράλυση, παιχτούρα. Σε εμποδίζει να αναπτυχθείς. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι ζωτικής σημασίας το να κάνεις ένα βήμα πίσω. 

Ήρθε η στιγμή να αγνοήσεις τον κάθε άσχετο συμβουλάτορα εκεί έξω. Είναι πολύ λίγοι αυτοί που αξίζουν πραγματικά. Εμείς, σαν ομάδα, ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί γιατί είμαστε χρόνια στο κουρμπέτι αλλα αυτό είναι μια διαφορετική κουβέντα.

Πρέπει, επομένως, να στρέψεις το βλέμμα σου σε μερικούς βασικούς, χρυσούς και αμετάβλητους νόμους της έλξης, που όσο κι αν αλλάζουν τα πράγματα, αυτοί μένουν σταθεροί.

Γίνε απόμακρος και αδιάφορος

Ένας θεμελιώδης κανόνας στον οποίο επιστρέφω πάντα γιατί δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ είναι ο εξής: 

Οι γυναίκες δεν μπορούν να αντισταθούν σε έναν απόμακρο και αδιάφορο άνδρα. 

Ο γυναικείος εγκέφαλος είναι γεμάτος εμμονές. Κι από όλες όσες υπάρχουν χαραγμένες σε αυτόν, η παραπάνω είναι η βαθύτερα χαραγμένη. Διαπίστωσέ το και μόνος σου. 

Γίνε λίγο «στ’ αρχίδια μου όλα», όταν προσεγγίζεις ένα γκομενάκι ή μιλάς ήδη μαζί του. Και μετά απλά δες την να καίγεται και να σιγολιώνει. Δες την να σε γουστάρει όλο και περισσότερο και να κάνει τα πάντα, για να σε κερδίσει. 

Συμβουλή προς ναυτιλομένους. Όπου διαβάζεις «απόμακρος», «αδιάφορος», ή «στ’ αρχίδια σου» μην το μεταφράζεις σε «υπεροπτικός», «μαλάκας» ή «άχρωμος». Το να το παίζεις αδιάφορος, δεν σημαίνει πως θα ‘σαι ένας τύπος που δεν θα προκαλεί το ενδιαφέρον της –αυτής και της κάθε άλλης γκομενίτσας που θα βρίσκεται στο διάβα σου. 

Σε ένα υποθετικό σενάριο, όταν πια είσαι μαζί της, το «αδιάφορος» πάει ως εξης: Την αγαπάς, την σέβεσαι, την εκτιμάς. Μπορεί να της κάνεις κάνα δωράκι ή κάποιο χατίρι. Την κολακεύεις και την καθησυχάζεις. Ναι, ναι, ναι. Θα τα κάνεις όλα αυτά. 

Όμως, δεν θα γίνεις ποτέ σου δεδομένος. 

Πρέπει η γκόμενα να καταλαβαίνει ότι μπορείς να τα μαζέψεις και να φύγεις ανά πάσα στιγμή από κοντά της. Αστην να κρέμεται απ’ τα αρχίδια σου, αν αυτό θέλει. Αλλά, φίλε, εσύ δεν πρέπει να αφήσεις το μουνί να σε σύρει σαν να ‘σαι ακυβέρνητο καράβι. 

Αν έχεις μάθει αλλιώς μέχρι σήμερα, λογικό το βρίσκω να απορείς. Κατά πάσα πιθανότητα, θεωρείς πως δεν πρόκειται μια γυναίκα να ανταποκρίνεται θετικά σε τύπους που επιδεικνύουν τέτοιες συμπεριφορές. Βλαμμένη είναι; 

Αντράκο μου, δεν είναι καθόλου βλαμμένη. Κάθε άλλο. Είναι εξελιγμένη να αναγνωρίζει μέσω της στάσης σου, τι μπορείς και τι δεν μπορείς να της προσφέρεις. 

Όταν της δείχνεις πως είσαι ένας αρχιδάτος άντρας που μπορεί να αποπλανήσει οποιαδήποτε γυναίκα, στέλνεις μηνύματα, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις. Όμως αυτή τα καταλαβαίνει απόλυτα. Καταλαβαίνει, ας πούμε, πως είσαι ένας άντρας που έχει κυριαρχικότητα. Και νιώθει έτοιμη να κάνει τα παιδιά σου, γιατί κι αυτά τα ίδια γονίδια θα ‘χουν και θα γίνουν εξίσου κυριαρχικοί με εσένα. 

Έστω και τυχαία θα άκουσες κάποια στιγμή κάποιο ωραίο γκομενάκι να λέει τι θέλει πάνω σε έναν άνδρα. Η κάθε μια θα πει τα δικά της. Όμως, όλες θα συμφωνήσουν πως ο άντρας για τον οποίο θα ανοίξουν εύκολα τα ποδαράκια τους είναι εκείνος που εκπέμπει αυτοπεποίθηση… 

Μιλάνε με γρίφους οι γερόντισσες. Γιατί μπορεί να λένε απλά «αυτοπεποίθηση», αλλά κατά βάθος εννοούν κάτι άλλο. Κάτι που, αν εμπεδώσεις και εφαρμόσεις, αυξάνεις εκθετικά τις πιθανότητες να μπεις και να δεις όντως τι υπάρχει στο βάθος, μεταξύ των ποδιών κάθε γκόμενας. 

Η αυτοπεποίθηση για την οποία μιλούν οι γυναίκες, είναι εκείνη που εκπέμπει ο τύπος που είναι έτοιμος να τις παρατήσει σαν στυμμένες λεμονόκουπες, για να πάει στην επόμενη γκόμενα –η οποία ήδη τον περιμένει. 

Το ερώτημα είναι, πώς στον πούτσο, θα κρατήσεις μια αδιάφορη στάση απέναντι στις γυναίκες; 

Ο δρόμος προς την αδιαφορία δεν είναι ένας, παιχτούρα. Μπορείς να αντιδράς σαν ένας απόμακρος άντρας, όταν αυτή μαλακίζεται. Μπορείς να το παίζεις σκόπιμα αδιάφορος. Μπορείς να ‘σαι απαθής, όταν προσπαθεί να σου την πει . Μπορείς να δείχνεις εκ των προτέρων ότι είσαι εντελώς στα αρχίδια σου, γιατί δεν σε πολυνοιάζει και πολύ κιόλας. 

Η γυναικεία διαίσθηση

Το μυστικό στο παιχνίδι είναι να αφήνεις πάντα μια υπόνοια. 

Να ανασηκώνεις τους ώμους σου σε φάση «στον πούτσο μου, μου την πέφτουν άλλες τόσες». Χωρίς καν να το λες. Γιατί, φίλε, δεν πρέπει ούτε να της το τρίψεις στη μούρη, ούτε όμως και να την κάνεις να νιώσει πλήρως υποβιβασμένη. 

Ασ’ την απλά να το διαισθανθεί. 

Γιατί το διαισθάνεται… 

Όταν π.χ. είναι η πρώτη που λέει «σ’ αγαπώ», επειδή δεν άντεξε να περιμένει τόσους μήνες να της το πεις εσύ. 

Όταν χάνεσαι μια φορά στο τόσο. 

Όταν βλέπει πως βγαίνεις με τα φιλαράκια σου, για τους οποίους γνωρίζει καλά ότι είναι παιχτούρες. 

Όταν τελειώνεις στο σεξ, αλλά δεν κάθεσαι στο κρεβάτι για αγκαλίτσες και φιλάκια. 

Όταν συναντάτε έξω κάποια απ’ τις πρώην σου, στην οποία τόσο καιρό μετά δεν περνάς καθόλου αδιάφορος. 

Όταν της λες πως δεν καταλαβαίνεις τυπάκους σαν τον κολλητό της, που κάνουν αυτό που γουστάρουν μόνο πίσω από την πλάτη της γκόμενάς τους και πως είσαι υπερβολικά ανεξάρτητος, για να γίνεις σαν αυτόν. 

Όταν ακυρώνει για σένα το δείπνο με τις κολλητές και προτιμάει να φάει το χθεσινό φαγητό που της μαγείρεψες, καθώς προτιμά τη μακαρονοσαλάτα που έφτιαξες και έχει ξεμείνει στο ψυγείο, γιατί της έχεις γαμήσει τον εγκέφαλο και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να φάει μαζί σου.

Γενικά… το διαισθάνεται. 

Πάμε πάλι, λοιπόν: Απόμακρος. Αδιάφορος. Αλλά και τρυφερός. 

Κάνε αυτά τα τρία πράγματα και δεν θα χάσεις. 

Εγώ θα είμαι εδώ και θα σε περιμένω. Εσύ μπορείς να έρθεις και να με ευχαριστήσεις αργότερα…

Πάτα εδώ αν θες να μάθεις πώς μπορείς να γίνεις ένα κυριαρχικό αρσενικό που θα μπορεί να ρίχνει όποια γυναίκα θέλει στο κρεβάτι.