Πώς να Συνδυάσεις Πουκάμισο με Γραβάτα σαν Σωστός Άντρας

πουκάμισο με γραβάτα

Η πλειοψηφία δεν ακολουθεί αυτούς τους αποδεδειγμένα κομψούς και σωστούς τρόπους συνδυασμού γραβάτας με πουκάμισο. Εσύ πού βρίσκεσαι;

Μπορεί να μη φοράς πολύ συχνά γραβάτα και όταν το κάνεις, είναι πιθανό να την βάζεις με ένα λευκό πουκάμισο και να αυτό να το είναι που θεωρείς το «επίσημο» λουκ σου.

Αυτή είναι σίγουρα μια ασφαλής επιλογή. Αλλά είναι επίσης μια μάλλον βαρετή επιλογή.

Πολλοί άντρες φοβούνται την ιδέα να συνδυάσουν γραβάτες διαφορετικού χρώματος με πουκάμισα/μοτίβου διαφορετικού χρώματος/μοτίβου. Αλλά μόλις μάθεις κάποιες βασικές οδηγίες, δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις μια πολύ πιο κομψή και εντυπωσιακή εντύπωση.

Εδώ θα δεις πώς θα αναδείξεις το look σου με τον συνδυασμό πουκαμίσων και γραβατών.

Αρχάριο επίπεδο

Συνδύασε μονόχρωμα πουκάμισα με μονόχρωμες γραβάτες. Χρησιμοποίησε ανάλογα χρώματα, αντίθετες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος, όπως ένα γαλάζιο πουκάμισο με σκούρα μπλε γραβάτα, ή δύο αντίθετα χρώματα, όπως ένα ανοιχτό ροζ πουκάμισο με μια σκούρα μπλε γραβάτα.

Μεσαίο επίπεδο

Συνδύασε μια γραβάτα με μοτίβο με ένα μονόχρωμο πουκάμισο ή το αντίστροφο. Το κόλπο είναι να βεβαιωθείς ότι υπάρχει ένα ταιριαστό χρώμα μεταξύ του πουκαμίσου και της γραβάτας.

Προχωρημένο επίπεδο

Συνδύασε μια γραβάτα με μοτίβο με ένα πουκάμισο με μοτίβο χρησιμοποιώντας αυτούς τους κανόνες της σωστής αντίθεσης: συνδύασε μια γραβάτα με φαρδιές ρίγες με ένα πουκάμισο με λεπτές ρίγες.

Δεύτερον, μπορείς να συνδυάσεις δύο διαφορετικά μοτίβα που έχουν παρόμοια κλίμακα, π.χ. μια γραβάτα με μικρά πουά με ένα πουκάμισο με λεπτές ρίγες, αλλά απέφυγε συνδυασμούς όπου τόσο το πουκάμισο όσο και η γραβάτα έχουν ένα μικρό μέγεθος μοτίβου που αναμιγνύει τα δύο κομμάτια μεταξύ τους, π.χ. μην συνδυάσεις μια γραβάτα με μικροσκοπικά πουά με ένα πουκάμισο που έχει ένα στενό καρό μοτίβο.

Τρίτον, βεβαιώσου ότι υπάρχει ένα ταιριαστό χρώμα μεταξύ της γραβάτας και του πουκαμίσου.