Πώς να Φλερτάρεις ως Ντροπαλός Άντρας

πώς να φλερτάρεις ως ντροπαλός άντρας

Άραγε, μπορεί να αρέσει στις γυναίκες ένας ντροπαλός άντρας; Αυτό είναι ένα ερώτημα περίπλοκο, το οποίο δεν θα μπορούσαμε να το απαντήσουμε εύκολα. 

Μία πρόχειρη απάντηση είναι: «Ναι! Ένας ντροπαλός άντρας, μπορεί να αρέσει στις γυναίκες». Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες στον κόσμο που βγαίνουν με πολύ ντροπαλούς άντρες. Και, φίλε να ξέρεις, είναι απολύτως λογικό αυτό. Γαμάνε και οι ντροπαλοί.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα πρέπει να το δούμε σε βάθος. Τα σοβαρά ερωτήματα, δεν επιδέχονται σύντομες απαντήσεις. Και μην αναρωτιέσαι, αν είναι σοβαρό. Για τα γαμήσια σου μιλάμε αδερφέ. Προφανώς και είναι!

Το να είσαι ντροπαλός δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό από μόνο του. Όπως και κάθε άλλο σου χαρακτηριστικό, έχει τα δικά του πλεονεκτήματα, αλλά και τα δικά του μειονεκτήματα. Και ως τέτοιο, έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ή να κλείσει ένα ζευγάρι γυναικεία πόδια!

Πάντως, πολλοί από τους άντρες που δυσκολεύονται με τις γυναίκες έχουν ένα κοινό, γαμημένο χαρακτηριστικό. Όχι, όχι, όχι… Δεν είναι μικροτσούτσουνοι. Είναι απλώς ντροπαλοί!

Όσοι είναι χρόνια στο κουρμπέτι ξέρουν ότι το σημείο μηδέν, εκείνο δηλαδή που σε στέλνει απ’ την αγαμία στα γαμήσια είναι αυτό που αναγνωρίζεις τα μειονεκτήματά σου. Κι ακόμη περισσότερο, η στιγμή που καταφέρνεις να τα κάνεις να λειτουργούν υπέρ σου.

8 καλά του να ‘σαι ντροπαλός

Photo of a Man Leaning on a Tree Trunk Feeling Shy

1. Ήρεμη δύναμη

Το να είσαι μια ήσυχη φιγούρα, η οποία θα μένει στο παρασκήνιο στις κοινωνικές εκδηλώσεις, δεν είναι κάτι που λειτουργεί αναγκαστικά εις βάρος σου. Δεν χρειάζεται να φωνάζεις «ήρθα να σας γαμήσω».

Μερικές φορές, οι ήσυχοι τύποι αποπνέουν έναν αέρα «ήσυχης αυτοπεποίθησης», ακριβώς λόγω του ότι δεν λένε πολλά.

Τέτοιοι τύποι δεν στέκονται στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής δράσης. Δεν θα τους ακούσεις ας πούμε να καυχιούνται για το ποια γάμησαν προχθές ή το πώς έστησαν το τάδε τριτοτέταρτο γκομενάκι στα τέσσερα. Δεν μας ενδιαφέρει καν ναουμε…

Επίσης, δεν είναι ζητιάνοι προσοχής. Στα αρχίδια τους κι αν περάσουν απαρατήρητοι. Μην σου πω πως τους ψιλοαρέσει κιόλας όλο αυτό. Γιατί αυτοί επιλέγουν να κάτσουν στη γωνίτσα τους και παρατηρήσουν τους άλλους που βρίσκονται στον χώρο.

Και, να ξέρειες αδερφέ, αυτό μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός τους.

2. Η αντίληψη της νοημοσύνης

Υπάρχει ένα ρητό του Δαλάι Λάμα:

«Όταν μιλάς, επαναλαμβάνεις μόνο αυτό που ήδη ξέρεις. Αν όμως ακούσεις, μπορεί να μάθεις κάτι καινούργιο». 

Υπάρχει πολλή αλήθεια σε αυτό το ρητό. Μία αλήθεια που αφορά και τους ήσυχους ή ντροπαλούς άντρες.

Σε κοινωνικά πλαίσια, αυτή η «ησυχία» μπορεί να υποδηλώνει ότι ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται από ευφυΐα, αυτογνωσία ή προθυμία να ακούει τους άλλους. Και ξέρεις πόσο θέλουν οι γυναίκες να τις ακούμε. Έτσι;

Γι’ αυτο σου λέμε φίλε: Κάνε πως ακούς και η τύπισσα θα αρχίσει να χύνει, πριν καν της το βάλεις.

3. Αέρας μυστηρίου

Μερικές φορές, οι ήσυχοι και συγκρατημένοι τύποι κερδίζουν έδαφος, γιατί φαίνονται στις γυναίκες μυστήριοι.

Φυσικά, ένας τύπος που καυχιέται συνεχώς για τον εαυτό του και μιλάει για τις περιπέτειες και τα κατορθώματά του , πιθανότατα θα τραβήξει πολλά γυναικεία βλέμματα πάνω του.

Ωστόσο, είναι επίσης αλήθεια ότι όσο περισσότερο μιλάει, τόσο λιγότερο «μυστήριο» αποπνέει στις γυναίκες. 

Οι ντροπαλοί τύποι από την άλλη πλευρά –μιλώντας λιγότερο και ακούγοντας περισσότερο– μπορούν πραγματικά να παίξουν με αυτό το «μυστηριώδες» πλεονέκτημα. 

Οι γυναίκες λατρεύουν το μυστήριο. 

Στην πραγματικότητα, μερικές φορές το άγνωστο κεντρίζει την περιέργεια των γυναικών. Έτσι κάθε γκομενάκι αναρωτιέται: «Ρε συ πώς να γαμάει αυτός;».

4. Είσαι ο «παρατηρητής»

Οι γυναίκες λατρεύουν το να νιώθουν πως τις αντιμετωπίζουν ως γυναίκες υψηλής αξίας. Και καβλώνουν ακόμη πιο πολύ, όταν τις αντιμετωπίζει έτσι κάποιο άντρας, επίσης υψηλής αξίας.

Και στην πραγματικότητα μπορεί να έχεις στο μυαλό σου πως στη φύση οι άντρες είναι αυτοί που ανταγωνίζονται μεταξύ τους, αλλά ίσως να υπάρχει κάτι που σου διαφεύγει. Τα κοριτσάκια, δίνουν κώλο για να κερδίσουν την προσοχή ελκυστικών αντρών. Και για να το καταφέρουν αυτό, προσφανέστατα ανταγωνίζονται κι αυτά μεταξύ τους.

Ένας άντρας που παρακολουθεί και ακούει, χωρίς να δίνει πολλές συμβουλές, μπορεί να θεωρηθεί ως ο τύπος που παρακολουθεί και απλώς περιμένει να εντυπωσιαστεί από κάποια. 

Αν αυτό αξιοποιηθεί σωστά, οι γυναίκες μπορούν να το δουν ως πρόκληση. Εκεί ακριβώς αυξάνεται η ίντριγκα και το ενδιαφέρον. Και κάπως έτσι, αντράκο, ανάβουν τα αίματα!

5. Μικρότερη πιθανότητα να την πατήσεις

Αυτό είναι ένα σαφές πλεονέκτημα που έχουν οι ντροπαλοί τύποι έναντι των πιο εκδηλωτικών και ομιλητικών.

Για να το κάνουμε λιανό: όσο πιο πολύ μιλάει ένας άντρας, τόσο πιο πιθανό είναι να πετάξει μαλακίες. Και ένας άντρας που πετάει μαλακίες, χάνει έδαφος. Όχι μόνο οι τύπισσες δεν τον γουστάρουν. Του το δείχνουν κιόλας. Κι αυτό είναι τρόμερα άβολο!

Ως άνδρες, έχουμε σίγουρα μία μαγική ικανότητα. Μπορούμε να φανούμε καραγκιόζηδες σε χρόνο ντε τε.

Σκέφτηκες ποτέ πως, αν μιλάς λιγότερο, απλά θα θέσεις τον εαυτό σου σε αυτόν τον κίνδυνο πολύ πιο σπάνια. Αν, λοιπόν, δεν θέλεις να είσαι κλόουν, απλά κατάπιε τη γλώσσα σου και την μαλακία που ετοιμάζεσαι να πετάξεις.

Με τον καιρό θα δεις ότι όντας ήσυχος θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα και λιγότερα μειονεκτήματα, συγκριτικά με το να κάνεις φασαρία και θόρυβο. 

Λοιπόν, επανάληψη: όσο λιγότερο μιλάς, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να πεις το λάθος πράγμα. 

Αυτά είναι τα καλά του να ‘σαι ντροπαλούλης…

6. Δεν προσπαθείς πολύ

Το φωνακλάδικο, θορυβώδες αγόρι της παρέας, που κάνει συνεχώς επίδειξη, μπορεί μερικές φορές να φαίνεται ότι προσπαθεί πολύ. Είναι αγάμητος. Το φωνάζει. Ψοφάει για μουνί το παιδί. Αφήστε τον.

Δεν ξέρει ότι αυτό τον κάνει να δείχνει ντεκαυλέ.

Αντίθετα, ο ήσυχος, στοχαστικός και ντροπαλός τύπος που κοιτάζει τη δουλειά του, ενώ κάθεται στο πίσω μέρος του δωματίου, μπορεί να φαίνεται ότι δεν προσπαθεί καθόλου. Το παιδί ξέρει πως θα σπρώξει.

Συμβουλή: Το κλειδί είναι να αποφύγεις να φαίνεσαι απόμακρος και απομονωμένος. 

Θέλεις να φαίνεσαι αφοσιωμένος, ενώ ταυτόχρονα ενεργείς με ένα είδος «ήσυχης αποστασιοποίησης», που δείχνει ότι διασκεδάζεις χωρίς την ανάγκη ή την επιθυμία να εντυπωσιάσεις κάποια. 

7. Είσαι στον… κόσμο σου

Υπάρχει μια αποψάρα που λέει ότι οι γυναίκες θέλουν να αποτελούν το επίκεντρο των στόχων ενός άντρας. Αλλά, όπως ίσως θα ‘χεις ξανακούσει, οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες. Όλοι έχουν από μία και συνήθως κλάνουν. Αυτή, λοιπόν, είναι μια γερή, αλλά τζούφια κλανιά. Ούτε καν άποψη…

Το γυναικάκι που προσεγγίζεις, προφανώς και ενδιαφέρεται για τους στόχους σου. Θα σε επιλέξει, ακριβώς γιατί έχεις ένα μεγάλο –πουλί– και περιπετειώδες όραμα για τον κόσμο. Θέλει να είναι μαζί σου σε αυτό. Και σαφέστατα, θέλει να την εντάξεις στην περιπέτεια.

Αλλά, μπρο μου, δεν θέλει να είναι η ίδια ο στόχος. Δεν θέλει να φορέσει στέμμα και να κάτσει σε θρόνο. Κι αν τα κάνεις όλα αυτά, δεν θα σε θέλει και σένα.

Βέβαια, είσαι ελεύθερος να συνεχίσεις όπως νομίζεις. Εμείς σε προειδοποιήσαμε. Το αποτέλεσμα θα ‘ναι να φαίνεσαι αγάμητος και ζητιανάκι του σεξ… Την βρίσκεις με αυτό; Δεν νομίζουμε.

8. Έλλειψη αλαζονείας

Οι γυναίκες λατρεύουν την αυτοπεποίθηση σε έναν άντρα. 

Αυτό βέβαια είναι και λίγο παγίδα. Κάποιοι καυλιάρηδες, μερικές φορές το παρακάνουν – και μπορεί να καταλήξουν να θεωρηθούν αλαζονικοί.

Ξέρεις πώς θα ανοίξει το γκομενάκι, για να μπεις; Με το να βρεις μια ισορροπία μεταξύ αυτοπεποίθησης και αλαζονείας.

Μην είσαι υπερβολικός. Αλλά μην είσαι και κοτούλα..

Οι γυναίκες αγαπούν τους ικανούς άνδρες που ξέρουν ότι είναι ικανοί. 

Από την άλλη, σιχαίνονται τους ξεροκέφαλους φλύαρους που λένε πολλά, αλλά κάνουν λίγα.

Οι άντρες που είναι «μόνο λόγια» απορρίπτονται γρήγορα από τις γυναίκες υψηλής αξίας. 

Επομένως, ένα από τα φυσικά πλεονεκτήματα του να είσαι ντροπαλός είναι ότι έχεις τη φυσική προδιάθεση του να μην λες πολλά, αλλά να συναρπάζεις με τις πράξεις.

4 μειονεκτήματα του να είσαι ντροπαλός τύπος

Man in Gray Long Sleeve Shirt Sitting on Brown Wooden Chair

1. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης βλάπτει την έλξη

Οι γυναίκες καβλώνουν με άντρες που έχουν αυτοπεποίθηση. 

Η αυτοπεποίθηση είναι δείκτης ικανότητας και αποτελεί ένα βασικότατο χαρακτηριστικό που εκτιμάται ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Με ποιον τρόπο εκτιμάται; Απλούστατο: Έχεις αυτοπεποίθηση; Πάρε σεξάκι!

Ως ντροπαλός άντρας θα έχεις μία τεράστια δυσκολία. Θα πρέπει να μην προσποιηθείς πως είσαι ένας άλλος, αλλά την ίδια στιγμή να προβάλλεις μία κάποια δόση αυτοπεποίθησης. Ξέρουμε… δεν είναι εύκολο…

Αν δεν μπορείς να βρεις έναν τρόπο να δημιουργήσεις αρκετή αυτοπεποίθηση, για να μην σου κόβονται τα αρχίδια κάθε φορά που είναι να προσεγγίσεις μία τύπισσα, θα δυσκολευτείς πολύ να κερδίσεις την προσοχή των γυναικών στα μπαράκια, τα καφέ, στα λεωφορεία ή τον δρόμο (ναι, κάποιοι ρίχνουν παντού γκομενάκια… ακόμη και στον δρόμο ρε φίλε).

2. Το να μην είσαι εξωστρεφής σε φέρνει σε μειονεκτική θέση

Οι τολμηροί και εξωστρεφείς άντρες μπορεί να μην βρίσκουν πάντα το χρυσό μουνί, όταν προσεγγίζουν γυναίκες. 

Ωστόσο, η διαφορά μεταξύ του να μιλάς σε μία γυναίκα ανά Σαββατοκύριακο και του να μιλάς σε εκατό γυναίκες έχει σοβαρές επιπτώσεις…

Με απλά λόγια:

Μέχρι ενός σημείου, οι γνωριμίες είναι ένα παιχνίδι αριθμών –ιδιαίτερα στα αρχικά στάδια της διαδικασίας προσέγγισης γυναικών.

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες που είναι αρκετά εκδηλωτικοί, έχουν συνήθως καλύτερα αποτελέσματα. Γιατί αυτοί προσεγγίζουν εκατό γυναίκες, ενώ οι ντροπαλοί προσεγγίζουν μια-δυο στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Ακόμη κι αν οι προσεγγίσεις τους είναι κακοσχεδιασμένες, κακόγουστες ή/και κάπως κακοστημένες, τουλάχιστον εξακολουθούν να προσεγγίζουν. Μένουν ζεστοί. Το προσπαθούν. Και μπορεί και να γαμήσουν.

Η γνωριμία με νέες γυναίκες μπορεί να είναι μια μεγάλη πρόκληση για τους ντροπαλούς άντρες. 

Αν θέλεις να φέρεις γυναίκες στον κύκλο σου, πρέπει να έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση, για να τις προσεγγίσεις. 

Και προφανώς, το να βρεις το κουράγιο να προσεγγίσεις μια-δυο θα είναι πολύ πιο εύκολο, από το να κάνεις κίνηση σε κάθε καυλιάρα στο κλαμπ. 

Το να είσαι ντροπαλός μπορεί πραγματικά να το κάνει δύσκολο και να λειτουργήσει ενάντια στη συνολική επιτυχία των προσεγγίσεών σου. Είναι απλά ο νόμος των πιθανοτήτων, φίλε μου!

3. Οι ντροπαλοί παλεύουν με κοινωνικό status

Πιθανότατα έχεις ακούσει ότι στη φύση οι άντρες είναι οι ανταγωνιστές και οι γυναίκες είναι οι επιλογείς. 

Να και κάτι σωστό που έχεις ακούσει…

Ωστόσο, οι γυναίκες χρησιμοποιούν ένα σωρό εργαλεία, για να εξετάσουν τους άντρες και να μετρήσουν την ψωλή… εεε την κοινωνική τους αξία, θέλαμε να πούμε. 

Η κοινωνική θέση είναι ένας τεράστιος δείκτης ικανότητας και αξίας στην αγορά του σεξ, επειδή καταδεικνύει τη δύναμη ενός άνδρα να αυξήσει την επιβιωσιμότητα της συντρόφου και της οικογένειάς του στο πλαίσιο μίας φυλής. 

Με αυτό το δεδομένο, οι ντροπαλοί άντρες δυσκολεύονται σε αυτόν τον τομέα, επειδή είναι πιθανό να είναι λιγότερο κοινωνικά συνδεδεμένοι συγκριτικά με τους εξωστρεφείς ή/και πιο «κοινωνικούς» ανθρώπους. 

Οι καλά δικτυωμένοι άντρες, θα θεωρηθούν από τις γυναίκες ως άτομα με υψηλότερο κοινωνικό κύρος –και επομένως, είναι πιο πιθανό να θεωρηθούν πιο ελκυστικοί. 

Οι ντροπαλοί άντρες πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ξεπεράσουν αυτό το μειονέκτημα, αν θέλουν πραγματικά να αποκτήσουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα και να κόψουν την μαλακία.

Αν είσαι ένας απο αυτούς και δεν το καταλάβεις σύντομα, αδερφέ σόρρυ, αλλά την πούτσησες.

4. Οι ντροπαλοί άνδρες μερικές φορές δεν φαίνονται τόσο ικανοί 

Η έλξη έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με το ένστικτο επιβίωσης. 

Ειδικά για τις γυναίκες. 

Και ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που κάνει έναν άντρα ελκυστικό στις γυναίκες είναι το πόσο ικανός φαίνεται να είναι.

Με άλλα λόγια: πόσο καλός είναι στις δεξιότητες και τις λειτουργίες που έχουν πραγματικά σημασία στη ζωή.  

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια γυναίκα είναι πιο πιθανό να γαμιέται με έναν άντρα ψηλό, αθλητικό, υγιή, μορφωμένο, με αυτοπεποίθηση και υψηλή κοινωνική θέση. Ο ντροπαλός, αδύναμος, αρρωστιάρης, απομονωμένος και εσωστρεφής καταλήγει να γαμάει συνήθως τη… Μαρία. Ξέρεις, την γνωστή σε όλους παλάμη!  

Δεν σε ψήνει;

Τότε δούλεψε τεμπελάκο. Προσπάθησε να ξεπεράσεις αυτούς τους περιορισμούς και να αξιοποιήσεις σωστά τα δυνατά σου σημεία, αν θέλεις πραγματικά να έχεις επιτυχίες.

Πώς μπορεί ένας ντροπαλός άντρας να βρει γκόμενα;

couple holding hand front of body of calm water with mountain distance

Ας πούμε ότι είσαι ένα από αυτούς, τους ντροπαλούς, εσωστρεφείς τύπους. Τι πρέπει να κάνεις, αν θέλεις επιτέλους να μαρσάρεις;

1. Βρες από πού προέρχεται η συστολή σου

Για ορισμένους άντρες, η συστολή είναι απλώς μέρος της προσωπικότητάς τους.

Αλλά για άλλους άνδρες, μπορεί απλώς να είναι μια εκδήλωση διαφόρων ανασφαλειών ή/και μιας γενικής έλλειψης αυτοπεποίθησης. 

Αυτά είναι στην πραγματικότητα δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. 

Και, φιλαράκο, θα σου κάνει καλό να προσδιορίσεις ποιο από τα δύο ισχύει για εσένα.

Αν η συστολή είναι απλώς μια εκδήλωση των ανασφαλειών σου, μπορείς πραγματικά να στρώσεις τον γκώλο σου, για να την ξεπεράσεις. 

Και θα σου προτείναμε να το κάνεις. 

Έχουμε βοηθήσει πολλούς φίλους, συμβουλεύοντάς τους και δείχνοντας τον τρόπο, για να ξεπεράσουν το φόβο τους, να προσεγγίσουν γυναίκες και θέτοντας «στόχους προσέγγισης» σε καθημερινή βάση.

Ένας από αυτούς, για παράδειγμα, αποφάσισε ότι έπρεπε να προσεγγίζει τουλάχιστον μια γυναίκα την ημέρα για δέκα συνεχόμενες μέρες. 

Στην αρχή, αυτό ήταν δύσκολο. Αλλά κατέληξε να είναι απίστευτα επιτυχημένος, παρά το γεγονός ότι ήταν ντροπαλός.

Είχε πάρει ένα σωρό νουμεράκια, είχε κλείσει ραντεβού και στο τέλος χρειαζόταν πάλι τις συμβουλές μας, γιατί δεν ήξερε πού να τον πρωτοβάλει!

2. Βελτίωσε την ικανότητά σου να είσαι εξωστρεφής

Ίσως χρειαστεί να προκαλέσεις τον εαυτό σου να γίνει πιο εξωστρεφής και να ξεπεράσεις το φόβο σου για την αλληλεπίδραση με τους ανθρώπους, αν θέλεις να γίνεις λίγο-πολύ σαν τους εξωστρεφείς, που τους βλέπεις να γαμάνε και σκας από τη ζήλια σου.

Για παράδειγμα, το να περνάς χρόνο με άλλους ανθρώπους υψηλής αξίας και γενικά το να είσαι πρόθυμος να εμπλακείς και να έχεις φιλικές αλληλεπιδράσεις με νέους ανθρώπους, είναι εξαιρετικά βοηθητικό, αν θέλεις πραγματικά να βρεις κάνα σεξάκι της προκοπής.

Με αυτό το δεδομένο, το να είσαι κλεισμένος στο καβούκι σου, είναι απλώς ένα έμφυτο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου, τότε πρέπει να δουλέψεις ενεργά, για να καλλιεργήσεις την εξωστρέφειά σου.

3. Παίξε με τα δυνατά σου σημεία

Το να είσαι ντροπαλός, φίλε, είναι ένα μόνο μέρος της προσωπικότητάς σου. Την ίδια στιγμή μπορεί να είσαι ψηλός, καυλιάρης, χιουμορίστας, έξυπνος ή μεγαλοτσούτσουνος. Δείξε κάποια από τα δυνατά σου σημεία.. εεε, για αρχή όχι το πουλί σου.

Έχε υπόψη σου ότι θα πρέπει αντιμετωπίσεις μερικά από τα μειονεκτήματά σου, αν επιλέξεις να ακολουθήσεις αυτή την διαδρομή.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να γαμήσεις.

Συχνά προτείνουμε στα ντροπαλά παλικάρια, να προσπαθήσουν να ενταχθούν σε μεγάλες κοινωνικές ομάδες, ώστε να γνωρίσουν ανθρώπους σε ένα πιο άνετο πλαίσιο. Έτσι κάνουν μικρά βήματα, για να καταλήξουν κάποια στιγμή σε ψυχρές προσεγγίσεις γυναικών από κοντά ή έστω σε online γνωριμίες.

4. Άπαξ και πετύχεις μία φορά, τελείωσε…

Εδώ είναι τα καλά νέα για το φλερτ. 

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ντροπαλός ή όχι, χρειάζεται απλά να πετύχεις μία γαμημένη φορά. 

Αν γνωρίσεις μερικές όμορφες γυναίκες που σου αρέσουν, βγεις μερικά ραντεβού, μετά διαλέξεις εκείνη που σε ανάβει περισσότερο και μπεις σε μια σοβαρή σχέση, μάντεψε…

Τα κατάφερες.

Το ερωτικό παιχνίδι είναι στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι αριθμών μακροπρόθεσμα. 

Το θετικό είναι ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από άλλους ανθρώπους (και δη γυναίκες) που θέλουν το ίδιο πράγμα με σένα –μια υψηλής ποιότητας, στενή σχέση με κάποιον που αγαπούν και κάνουν σεξάρες. 

Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από πιθανές σεξουαλικές συντρόφους. 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς μέχρι να βρεις την κατάλληλη. 

Τότε, μπουμ! Θα τα καταφέρεις και θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις σε καμια σχεσούλα, αν αυτό θέλεις να ‘χεις στη ζωή σου. 

Σημαντική συμβουλή: Πρέπει να συνεχίσεις να βελτιώνεις τον εαυτό σου.

Ως άντρες, πρέπει πάντα να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Σε καθημερινή βάση, ανεξάρτητα από το αν έχουμε δεμένο τον γάιδαρό μας ή αν έχει πέσει ξυρασία εκεί κάτω.

Συμπέρασμα

Ελπίζουμε αυτή η ανάρτηση να σε βοήθησε να καταλάβεις πώς μπορείς να παίξεις το ερωτικό παιχνίδι, αν είσαι ένας ντροπαλός και ήσυχος τύπος. 

Βέβαια, αδερφέ, θέλει δουλίτσα. Έχεις πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι αν δουλέψεις σωστά και συνεχίσεις να προσπαθείς, η επιτυχία θα ‘ναι σιγουράκι.

Μια τελευταία συμβουλή: Βεβαιώσου ότι προχωράς τη ζωή σου ως άντρας και δεν ξυπνάς και κοιμάσαι απλώς με τη σκέψη να βρεις γκόμενα.

Οι μεγαλύτεροι καυλιάρηδες είναι αυτοί που κοιτάζουν τις δουλειές τους, «κόβουν χαρτί» και έχουν στόχους.

Συχνές ερωτήσεις

Το να είσαι ντροπαλός δεν είναι ελκυστικό;

Το να είσαι ντροπαλός, από μόνο του, δεν είναι απαραίτητα ντεγκαυλέ χαρακτηριστικό. 

Ωστόσο, μπορεί να σε φέρει σε μειονεκτική θέση στο φλερτ.

Το να παίζεις το παιχνίδι του φλερτ ως ντροπαλός τύπος, γίνεται ευκολότερο, όταν αξιοποιείς την κοινωνική σου ενέργεια και τους πόρους σου για να ενταχθείς σε κοινωνικές ομάδες όπου μπορείς να συνδεθείς με άλλους ανθρώπους, χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσεις το άγχος προσέγγισης που μπορεί να προέλθει από την ψυχρή προσέγγιση γυναικών. Έτσι θα βελτιώνεσαι, χωρίς να είσαι αναγκασμένος να βαρυστομαχιάσεις απ’ την πολλή χυλόπιτα.

Γιατί αρέσουν στα κορίτσια οι ντροπαλοί άντρες;

Στο τέλος της ημέρας, οι γυναίκες είναι στην πραγματικότητα σχετικά απλά πλάσματα (κατά βάθος, κατά πολύ βάθος). 

Θέλουν έναν γαμάτο σύντροφο που θα τις στηρίζει, θα ηγηθεί της σχέσης, θα συμβάλει στην ασφάλεια και την προστασία τους, θα τους προσφέρει και γαμώ τα σεξάκια, θα τους φέρεται καλά και θα κάνει συνολικά τη ζωή τους καλύτερη. 

Πολλές όμορφες γυναίκες (κάτι πατόμουνα, που δεν περιμένεις καν να σε κοιτάξουν), προτιμούν συχνά ντροπαλούς τύπους για συντρόφους. 

Το να είσαι ντροπαλός σίγουρα δεν είναι ένα συμβόλαιο με εφ’όρου ζωής αγαμία.

Απλά πρέπει να ξέρεις πώς να το διαχειριστείς.