Ο Βάτραχος που Πέτυχε

βάτραχος που πέτυχε

Καταρχάς, προτού συνεχίσω με το άρθρο, να σου πω ότι ξέρω πώς αντέδρασες όταν διάβασες τον τίτλο του.

Στην πρώτη περίπτωση, χαμογέλασες λίγο μαλακισμένα, και μπήκες για να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου.

Στη δεύτερη, «φόρτωσες» και σκέφτηκες: «Ρε μαλάκες, για βατράχια θα μιλάμε τώρα;» Κάτσε, αδερφέ, προχώρα παρακάτω και θα δεις.

Σε όποια κατηγορία πάντως κι αν ανήκεις, συνέχισε να διαβάζεις, διότι ο βάτραχος αυτός ήταν όντως μάγκας. Μού έμαθε ένα μυστικό γύρω από την έλξη.

Όχι με την ομορφάδα του, ρε. Άλλωστε, η ομορφιά δεν είναι το μόνο που μετράει στις σχέσεις μας με τις γυναίκες. Και αυτό το μυστικό είναι πολύ πιθανό να διπλασιάσει τις επιτυχίες σου με το αντίθετο φύλο.

Ναι, μόρτη μου. Όπως το διάβασες. Να το διπλασιάσει.

Πριν από κάμποσα χρόνια, ένα φιλαράκι μου είπε μια ιστορία για ένα τσούρμο βατράχια που αποφάσισαν να ανέβουν έναν πύργο.  Όποιος έφτανε πρώτος στην κορυφή, θα ήταν κι ο νικητής.

Γύρω από τα βατραχάκια, μαζεύτηκε ένα τεράστιο πλήθος. Φυσικά, κανείς από αυτούς τους περίεργους κόπανους δεν περίμενε να τα καταφέρουν.

Υπήρχαν και μερικοί χειρότεροι μαλάκες μέσα στο πλήθος από τους απλά περίεργους. Αυτοί έκραζαν τα βατράχια, και τους έλεγαν: «Ρε δεν βλέπετε ότι είστε τόσα δα; Σιγά μην ανεβείτε μέχρι εκεί πάνω. Θα τσακιστείτε και θα φάτε τα μούτρα σας».

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν άδικο.

Πολλά από τα βατράχια γκρεμοτσακίστηκαν από τις άκρες του πύργου, προτού καν συμπληρώσουν τα πρώτα πέντε μέτρα. Το πλήθος κόχλαζε κανονικά και με τον νόμο, σίγουρο για τα πειράγματά του.

Οι υπόλοιποι βάτραχοι (εκτός από έναν) συνέχιζαν να πέφτουν και να γίνονται λιώμα. Οι μαλάκες δεν σταματούσαν να του φωνάζουν και να χασκογελάνε. Αλλά αυτός δεν σταμάτησε ούτε στιγμή. Και στο τέλος, κατάφερε να φτάσει στην κορυφή.

Ξέρεις γιατί;

Επειδή ήταν κουφός.

Κάπου εδώ, υπάρχει και το σημαντικό μάθημα για την επιτυχία στις γυναίκες που μπορεί να ψιλιάζεσαι. Αν δεν το έχεις καταφέρει ακόμα, μην ανησυχείς. Θα σου πω λίγο παρακάτω.

Πρώτα όμως, θα σου κάνω μια ερώτηση που μπορεί να έχεις κάνει κι ο ίδιος στον εαυτό σου.

Έχεις παρατηρήσει ότι οι περισσότεροι σωστοί παίχτες βλέπουν την πραγματικότητα διαφορετικά από τους υπόλοιπους άνδρες;

Ας πούμε, ένας κοινός άνδρας πιστεύει ότι μια γυναίκα του δείχνει από ελάχιστο έως μηδαμινό ενδιαφέρον. Ωστόσο, αν με κάποιο μαγικό τρόπο του έδινε κάποιος το σκεπτικό ενός σωστού παίκτη, θα υπήρχε τεράστια διαφορά. Θα πίστευε πως η ίδια τύπισσα δεν μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω του. 

Όμως, αγορίνα μου, αυτή είναι η μισή ιστορία.

Ακριβώς όπως ο κουφός βάτραχος, οι σωστοί παίχτες είναι τυφλοί και κουφοί σε διάφορους τομείς της πραγματικότητας. Και αυτός είναι ένας τεράστιος λόγος πίσω από την επιτυχία τους στις γυναίκες.

Όταν μια σκατόψυχη γκόμενα τους πετάει στη μούρη μια καυτή χυλόπιτα, οι περισσότεροι άνδρες παθαίνουν κοκομπλόκο. Νομίζουν ότι τους ξεριζώνει την καρδιά και την πατάει κάτω σαν κατσαρίδα. 

Αλλά…

Ο παίκτης ο σωστός πετάει αυτή την περίπτωση έξω από την πραγματικότητά του. Ή την ερμηνεύει λέγοντας μέσα του: «Μου το παίζει δύσκολη γιατί ξέρει πως είμαι κελεπούρι».

Αν δηλαδή του φωνάξει στα μούτρα «Σήκω και φύγε, ρε καραγκιόζη», δεν θα βάλει τα κλάματα. Αντιθέτως, ούτε που θα ακούσει την προσβολή.

Θα αναρωτηθείς τώρα πώς γίνεται. Κι όμως, γίνεται!

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν μέσα τους μια φωνούλα που θα ακούσουν, κάθε φορά που είναι έτοιμοι να κάνουν κίνηση σε μια γυναίκα.

Αυτή η καργιόλα η φωνή, θα τους πει: «Ρε, πού πας ρε, δεν είναι στα κυβικά σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάτσει». Αν πας να τη φιλήσεις, η ίδια φωνή θα σου τσιρίξει: «Δεν σε γουστάρει. Κάτσε καλά μην ξεφτιλιστείς».

Έλα τώρα, μην κάνεις σαν να μην την έχεις ακούσει ποτέ. 

Ο σωστός παίκτης έχει κι αυτός αυτή τη φωνή μέσα του. Αλλά, επειδή είναι κουφός στην αρνητικότητα, δεν μπορεί να την ακούσει.

Μόνο σε μια περίπτωση λειτουργεί καλύτερα η ακοή του. Όταν αυτή η φωνή του λέει πράγματα που τον ενθαρρύνουν. Έτσι παίρνει την πρωτοβουλία με τις γυναίκες.

Τώρα, μάλλον θα αναρωτιέσαι αν ένας απλός άνδρας μπορεί να δει την πραγματικότητα σαν έναν σωστό παίκτη.  

Ναι, ο οποιοσδήποτε μπορεί να μάθει να βλέπει τον κόσμο με τα μάτια αυτού του παίκτη. Το κλειδί εδώ, είναι να αποκτήσει τα σωστά «πιστεύω» για την επιτυχία και την έλξη των γυναικών. Αυτά τα «πιστεύω» δημιουργούν την κατεύθυνση ή το κέντρο της προσοχής του μυαλού. 

Ένας φιλαράκος μου, για παράδειγμα, πιστεύει ότι δεν έχει πέραση στις γυναίκες. Επειδή το μυαλό του έχει κολλήσει σε αυτό, προσέχει πάντα (μα ΠΑΝΤΑ!) όταν μια γυναίκα δεν ελκύεται από αυτόν. 

Παρόμοια, έχω δει και κάτι άλλο.

Γυναίκες που θα πουλούσαν και το νεφρό τους για να είναι μαζί του, κι αυτόν να μην το προσέχει. Γιατί; Επειδή το κέντρο της προσοχής του είναι στραμμένο στο αρνητικό αποτέλεσμα.

Από την άλλη, έχω έναν άλλο φίλο, σκέτη περιπτωσάρα. Με το ζόρι 1.70, με κοιλίτσα από τις μπύρες. Πίνει σαν νερόφιδο και μεθάει σα να μην υπάρχει αύριο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δεν είναι και κάνα μοντέλο.

Κάθε φορά που πλησίαζε γυναίκα, δαγκωνόμουν και έσμιγα τα φρύδια. Σχεδόν πάντα, ξεκινούσε με λάθος τρόπο. Σκεφτόμουν «Όχι απλά δεν τον γουστάρουν. Έχουν καλύτερα να μπουν σε μηχανή του κιμά, παρά να πάνε μαζί του».

Αυτός, όμως, δεν το βλέπει.

Νομίζει ότι δεν υπάρχει γυναίκα που να μην τον γουστάρει. Όπως το τουφέκι που είχαμε στον στρατό. Κοιτούσε κατευθείαν στον στόχο όταν κάναμε βολή, έτσι δεν είναι;

Έτσι κι αυτός, έχει την προσοχή του σε καθετί θετικό όσον αφορά τις γυναίκες. Ψάχνει το παραμικρό σημάδι που να δείχνει ότι μια γυναίκα λιώνει για πάρτη του.

Εξαιτίας αυτού, είναι πιο στραβός κι από τον Στίβι Γουόντερ σε γυναίκες που θέλουν να πάρει τον πούλο και να φύγει.

Ωστόσο, συμβαίνει κάτι περίεργο στις συζητήσεις του με γυναίκες. Την πρώτη φορά που το είδα, έφαγα φρίκη. Σημείωση: Αυτό που θα διαβάσεις, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί οι σωστοί παίκτες έχουν πέραση.

Κάνει τη γκόμενα από εκεί που θέλει να του πετάξει γιαούρτι στη μάπα, να θέλει σαν τρελή να τον φιλήσει. Μπορεί να μετατρέψει την αηδία σε ερωτικό πάθος. 

«Πώς;» θα αναρωτιέσαι. Υπάρχουν μερικοί λόγοι ψυχολογίας.

Πολλοί άνθρωποι είναι γεμάτοι με αδύναμα «πιστεύω». Πολύ συχνά, όταν συζητούν, αυτός με τα πιο αδύναμα «πιστεύω» υιοθετεί τα πιο ισχυρά «πιστεύω» του άλλου. 

Τι σημαίνει αυτό για σένα;

Ας υποθέσουμε ότι μια γυναίκα σε βρίσκει λιγότερο ελκυστικό κι από μια μαϊμού με κουστούμι. Αν εσύ πιστεύεις πολύ ότι είσαι πιο παιδαράς κι από τον Τζορτζ Κλούνι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το πιστέψει κι αυτή. 

Πρέπει όμως να σε προειδοποιήσω.

Αν δεν έχεις την ακλόνητη πίστη πως σε γουστάρει, θα σε χώσει σε μια θλιβερή πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή; Του να μη δεις ανάμεσα στα σκέλια της ούτε με κυάλια. 

Τα καλά νέα είναι ότι θα γράψουμε ένα βιβλίο. Εκεί, θα μπορείς να βρεις διάφορα εργαλεία και τεχνικές. Θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ένα ισχυρό σύστημα με τα δικά σου «πιστεύω».

Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνδρες σαν εσένα θα καταφέρουν να χτίσουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να πετύχουν στον ερωτικό τομέα.

Να ξέρεις όμως ότι αυτό είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου, σχετικά με το βιβλίο μου. Είναι μια εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης γύρω από τα ραντεβού, την έλξη και την επιτυχία με τις γυναίκες που επιθυμείς. 

Έχεις πολλά να κερδίσεις και απολύτως τίποτα να χάσεις. Νομίζω ότι το οφείλεις στον εαυτό σου να αρχίσεις να κερδίζεις τις γυναίκες που πραγματικά γουστάρεις.