Μην Γίνεις Γύπας. Γίνε Αετός. 

γύπας αετός

Νομίζω πως έχεις πια καταλάβει καλά τι πρέπει να κάνεις, για να πετύχεις με τις γυναίκες. Πρέπει να γίνεις «Κυρίαρχος στο Παιχνίδι». Το έχουμε, άλλωστε, πει πολλές φορές. 

Αυτό που, ίσως, δεν έχεις καταλάβει είναι το πώς ακριβώς θα καταφέρεις να κυριαρχήσεις

Ένα βασικό στοιχείο που έχω παρατηρήσει ότι έχουν όλοι οι άνδρες που είναι κυριαρχικοί είναι το εξής: Η συγκέντρωση. Θέτουν στόχους. Προσηλώνονται σε αυτούς. Και, εν τέλει, καταφέρνουν να τους επιτύχουν. 

Αυτό πρέπει να κάνεις κι εσύ. 

Πρέπει να είσαι προσηλωμένος. Πρέπει να ‘χεις το βλέμμα σου στους στόχους σου. Πρέπει να μιμηθείς τον αετό που ατάραχος και απολύτως συγκεντρωμένος είναι στραμμένος σε ένα μόνο σημείο: στο επόμενο θήραμά του. 

Καταλαβαίνω απόλυτα, παιχτούρα μου, πως δεν είναι εύκολο. 

Η καθημερινότητα, η βοή που προκαλούν οι μαλάκες γύρω σου και η γαμημένη η κοινωνία δεν σε αφήνουν να συγκεντρωθείς. Και το ότι πού και πού χάνεσαι, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν έχεις αρκετά κιλά αρχίδια, για να πετύχεις τους στόχους σου. 

Θέλεις απλά λίγη βοήθεια. Την παίρνεις κι από δω, αν θέλεις. Το ζήτημα είναι να ΘΕΛΕΙΣ. 

Θέλεις να γίνεις ένας γαμάτος άνδρας; 

Θέλεις να μην είσαι ο δακτυλοδεικτούμενος αποτυχημένος;

Θέλεις να σε δείχνουν μόνο και μόνο, για να λένε «πώς τα καταφέρνει ο μαλάκας;». 

Απλά κάνε τα παρακάτω: 

1. Κλείσε το Κινητό 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι απλούστατο. 

Αφού διαβάσεις όλα αυτά τα ωραία που κάθισα και σου έγραψα, κλείσε το γαμήδι το κινητό. Έχεις δει κανέναν αετό να τσατάρει ολημερίς ή να χαζεύει στο TikTok; Ούτε καν. 

Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου στους στόχους σου. 

Αν δεν δουλεύεις με το κινητό σου, σίγουρα δεν έχει κάτι να σου προσφέρει ο τόσος πολύς χρόνος που αφιερώνεις σε αυτό. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου, όχι για να μηνυματίζεις μαζί της, αλλά για να την κάνεις να υπερκαυλώσει, καθώς θα της τρίβεις την κλειτορίδα. 

Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις και βγάλε τον εαυτό σου από το flight mode: παραδόξως, τότε θα απογειωθείς. 

2. Ξεκουράσου

Πάρε τον χρόνο σου… 

Ο αετός, παιχτούρα μου, πετά ψηλά και αργά. Κάνει διαλείμματα. Παίρνει κι αυτός τον χρόνο του, για να ανανεώσει τις δυνάμεις του. 

Είναι απολύτως κατανοητό το να μην είσαι πάντα γεμάτος ενέργεια. 

Ξέρεις ποια είναι η λύση; Το να κάνεις κάτι που θα σου δώσει ενέργεια. Ας πούμε, μπορείς να πάρεις έναν υπνάκο. Μπορείς να κάνεις ασκήσεις αναπνοής. Έχεις δικαίωμα ακόμη και στην ταβανοθεραπεία. 

Προσοχή μόνο: μην το ξεφτιλίσεις! 

3. Βρες τις ευνοϊκές συνθήκες

Ο αετός, παιχτούρα μου, ξέρει πότε ακριβώς θα επιτεθεί στο θήραμα. 

Πας εσύ και μου μιλάς στο γκομενάκι, όταν σου καυλώσει, κι αντί να γαμήσεις, καταλήγεις να γαμιέσαι. Ξεκινάς μια επιχείρηση και αντί να βγάλεις χρήματα, καταλήγεις μόνο να χάνεις. 

Ήταν η κατάλληλη στιγμή; 

Σαν τον αετό, φρόντισε να κάνεις το επόμενο βήμα, μόνο όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Κατανόησε το περιβάλλον και τις εξωτερικές συνθήκες. Μην είσαι βουρ στον πατσά, γιατί αν είσαι το πιθανότερο που παίζει να συμβεί είναι να πάρεις πίσω τα αρχίδια σου. 

Δες πότε οι συνθήκες ευνοούν και απλούστατα ξεκίνα να προσεγγίζεις τους στόχους σου.  

4. Μπες σε πρόγραμμα

Για να τα καταφέρεις σε ό,τι κι αν κάνεις, θα πρέπει να φτιάξεις ένα πρόγραμμα. Και φυσικά αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Θα πρέπει να έχεις τα αρχίδια και να το τηρήσεις. 

Ο αετός, παιχτούρα μου, έχει σχέδιο. Δεν πάει στα κουτουρού. Έχει έναν ρυθμό, τον οποίο ακολουθεί κατά το πέταγμά του. 

Μείνε επικεντρωμένος στο δικό σου σχέδιο. 

Είτε ο στόχος σου είναι να βγάλεις φράγκα, είτε απλά να γαμήσεις το γκομενάκι, πρέπει να παίξεις σύμφωνα με τους κανόνες και το χρονοδιάγραμμα που εξαρχής θα ‘χεις ορίσει. Μόνο αν δεις ότι δεν λειτουργεί, μπορείς να το παρακάμψεις. 

Κάν’ το και θα δεις ότι λειτουργεί πολύ καλύτερα από το να πηγαίνεις στα τυφλά. 

Αν όλα αυτά σου φαίνονται δύσκολα, μην αγχωθείς. Ξέρω πως χρειάζεσαι βοήθεια για τα πρώτα σου βήματα στην αλλαγή που ήδη κάνεις. Και για αυτό, ετοίμασα αυτό εδώ που όσοι άνδρες το διαβάζουν ισχυρίζονται ότι βοηθήθηκαν απίστευτα. 

Παιχτούρα μου, σε αφήνω με μια μόνο προτροπή: Μην γίνεις γύπας. Γίνε αετός. 

Πέτα αποφασιστικά και συγκεντρωμένα. Πέτα προς τους στόχους σου. Πέτα ψηλά. 

Μην πετάς, όμως, τον χρόνο σου. Κέρδισε χρόνο, κάνοντας σήμερα την αλλαγή. Ξεκίνα κάνοντας κλικ εδώ.