Η Πικρή Αλήθεια για τις Σεξουαλικές Σχέσεις

πικρή αλήθεια για τις σεξουαλικές σχέσεις

Είσαι έτοιμος να ακούσεις μερικές σκληρές αλήθειες για τις σεξουαλικές σχέσεις, που θα πονέσουν την ψυχούλα σου; Ελπίζουμε να είσαι. Και αν δεν είσαι… θα γίνεις, αφού είσαι άντρας. Και οι πραγματικοί άντρες έχουν τα αρχίδια να κοιτάξουν την αλήθεια κατάματα.

Δεν είμαστε εδώ για να σου πούμε αυτά που θες να ακούσεις και να σου χαϊδέψουμε τ’ αυτιά. Είμαστε εδώ για να σου πούμε αυτά που πρέπει να ακούσεις. Ξεκινάμε.

Μην ψάχνεις τη μία και μοναδική

woman wearing fur hoodie

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να πάθεις (και δυστυχώς το έχουμε πάθει σχεδόν όλοι), είναι να προσβληθείς από μια ασθένεια. 

Χαλάρωσε. Δεν μιλάμε για μικρόβια, ιούς και βακτήρια. Η ασθένεια αυτή δεν χτυπάει το σώμα. Χτυπάει το μυαλό. Του γαμάει τη μάνα, δεν το χτυπάει απλά.

Το αρπάζει και το αδειάζει από σκέψεις για οτιδήποτε άλλο, εκτός από μια συγκεκριμένη γκόμενα. Και η πλάκα είναι πως την κάνει να μοιάζει με θεά, ενώ μάλλον είναι μια ακόμα θνητή.

Σε κάνει να την σκέφτεσαι συνέχεια. Την συγκρίνεις με γυναίκες σαν τη Μόνικα Μπελούτσι στα νιάτα της και λες ότι είναι καλύτερο μουνί. Αν έχεις τον θεό σου! 

Αυτή η μαλακισμένη ασθένειαονομάζεται «μοναδικίτιδα». Και επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεσαι και πράττεις Συνήθως, σε κάνει να δρας σαν κορόιδο.

Τι εννοούμε; Εννοούμε ότι της προσφέρεις απλόχερα τα πάντα κι αυτή σου δίνει ψίχουλα, αν όχι τίποτα απολύτως. Μέσα στο μυαλό σου, είναι ό,τι τελειότερο περπατάει στον μάταιο τούτο κόσμο. Η ιδανική γυναίκα. Η μία και μοναδική σου.

Όμως υπάρχει κάτι που ξεχνάς…

Ποια είναι αυτή, ρε φίλε; Δεν υπάρχει γυναίκα που να πλάστηκε για σένα. Όπως δεν υπάρχει και άνδρας που να πλάστηκε για μια γυναίκα.

Θα βρεις πολλές καλές γυναίκες στον δρόμο σου. Εκτός αν είσαι μεγάλος γκαντέμης. 

Οι καλές γυναίκες που θα βρεθούν στο δρόμο σου, ανήκουν στην πρώτη κατηγορία. Η δεύτερη κατηγορία (αυτή με τις καργιόλες), μάλλον θα είναι πιο πλούσια. Ωστόσο, αυτή δεν πρέπει να  σε απασχολεί. Να σε απασχολεί η πρώτη κατηγορία. Θα γνωρίσεις άξιες κοπέλες. Το θέμα είναι πώς θα τις χειριστείς.

Εδώ έρχεται μια κρίσιμη ερώτηση. Αν σου κάτσει μια άξια κοπέλα, τι θα κάνεις για να μη χάσεις το λαχείο που σου έτυχε;

Δυστυχώς φίλε μου, δεν υπάρχει μία απάντηση. Δεν υπάρχουν χρυσοί κανόνες ή ματζούνια που θα σου εγγυηθούν επιτυχία. Γιατί η επιτυχία, εξαρτάται από την περίπτωση. 

Πρώτον, αυτό που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις, είναι να χάνεις τον έλεγχο των περιστάσεων. Όταν μπορείς να ελέγχεις την κατεύθυνση της ζωής σου, μπορείς να αποκτήσεις πραγματική δύναμη. Όταν χάνεις τον έλεγχο, χάνεις κι αυτήν τη δύναμη.

Δεύτερον κι εξίσου σημαντικό: Με ποιον τρόπο θα διαχειριστείς τη σχέση σου με την κοπέλα; Είσαι ανοιχτό βιβλίο; Της τα δίνεις όλα (μα όλα); Ετοιμάσου να την χάσεις.

Καμιά γυναίκα δεν γουστάρει να γίνεσαι χαλί για πάρτη της. Ναι, στην αρχή ίσως να τη συγκινήσει. Στην πορεία όμως θα την κάνει με ελαφρά. Οι γυναίκες προτιμούν να χρησιμοποιούν τα ένστικτά τους για να μας καταλάβουν. Δεν γουστάρουν να αποκαλύπτεσαι. Γουστάρουν να σε ανακαλύπτουν.

Βέβαια, μέρος του παιχνιδιού είναι και η απόρριψη.

Όσο ελκυστικός και αν είσαι  τη χυλόπιτα θα τη φας. Ακόμη και αν είσαι η διασταύρωση του Μπραντ Πιτ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Ο τυπάς που θα πει ότι δεν έχει φάει χυλόπιτα, λέει παπαριές.

Το λάθος που κάνειςσυνήθως, είναι να φοβάσαιτην απόρριψη υπερβολικά. Λες και χυλόπιτα σημαίνει ότι θα σεκαταπιεί αμάσητο ο Γκοτζίλα. Δεν είναι έτσι. Οκ, μπορεί να σε τσούξει λίγο, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

Ο μέσος άντρας προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αποφύγει τις χυλόπιτες. Όχι, αδερφέ. Μη γίνεις κι εσύ μέρος αυτής της θλιβερής πλειοψηφίας.

Παίξε μπάλα. Κάνε ό,τι έχεις στο νου σου. Κι ας χάσεις. Είναι καλύτερο να ξέρεις ότι προσπάθησες, παρά να λες μέσα σου ότι δεν έπαιξες καν. Γιατί αν μείνεις απαθής, θα το μετανιώνεις για καιρό.

Δεν είσαι Άλφα αρσενικό επειδή καταφέρνεις πράγματα, αλλά καταφέρνεις πράγματα επειδή είσαι Άλφα αρσενικό. Πρώτα έρχεται η νοοτροπία ενός Άλφα αρσενικού και μετά όλα τα άλλα. Και αυτήν την νοοτροπία είτε την έχεις φυσικά είτε την αναπτύσσεις ανά τα χρόνια.

Το να είσαι, λοιπόν, Άλφα αρσενικό σημαίνει να ξεχωρίζεις από τη μάζα των πληβείων και των άσχετων.

Ψάξε τις πολλές

Group of Women Wearing Bikini on Body of Water

Σκέψου ότι εκεί εξώ υπάρχουν πολλές γκόμενες. Γκόμενες έτοιμες να σε γνωρίσουν. Όσο περισσότερες γνωρίζεις και με όσες περισσότερες ασχολείσαι, τόσο το καλύτερο.

Δεν θα  πάει κάτι καλά με τη μία γκόμενα; Δεν τρέχει κάστανο. Θα πάει καλά με την επόμενη. Μπορείς να παρατήσεις ή να κυνηγήσεις όποια πιστεύεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα. 

Υπάρχουν δύο πλεονεκτήματα εδώ.

Πρώτον, αν κάτσει κάτι εύκαιρο με μια κοπέλα,  η σχέση που αναπτύσσεται μεταξύ σας είναι τελείως χαλαρή, χωρίς δεσμεύσεις. Σε βοηθάει να καταλάβεις καλά τι είναι αυτό που σου λείπει, για να νιώσεις γεμάτος, τι σου αρέσει με τις γυναίκες και τι όχι.

Δεύτερον, όταν γίνεται γνωστό ότι έχει πολλές ευκαιρίες και επιλογές, γίνεσαι αυτόματα περιζήτητος. Να ξέρεις ότι οι γυναίκες προτιμάνε να μοιράζονται ένα Άλφα αρσενικό, παρά να μένουν με έναν πιστό φλώρο.

Πρόσεξε όμως.

Μην κάνεις τη μαλακία να πας να πεις στα ίσια σε μια γυναίκα «έχω πολλές επιλογές στον ερωτικό τομέα». Μπορεί να σε χαστουκίσει. Και δεν θα έχει άδικο.

Αυτό που πολλές φορές ξεχνάς είναι ότι μπορείς να επικοινωνήσεις κάτι, χωρίς να το πεις. Οι γυναίκες ας πούμε επικοινωνούν με χειρονομίες, βλέμματα και γενικά με τη γλώσσα του σώματος. Τα οποία ο μέσος βλάκας δεν τα βλέπει καν.

Κάπως έτσι και εσύ, πρέπει να της δώσεις να καταλάβει ότι δεν θα σκάσεις κιόλας, αν δεν προχωρήσετε.

Κάτι ακόμη που μπορείς να κάνεις είναι να μην είσαι πάντα διαθέσιμος. Η μη διαθεσιμότητά σου θα την κάνει να καταλάβει για το ότι όντως υπάρχουν και άλλες επιλογές πέρα από την ίδια. 

Μην ξεχνάς ότι ο ισχυρός άνδρας πάντα προστατεύει τα πιο πολύτιμα πράγματα για αυτόν:την ανεξαρτησία και τις επιλογές του.

Μόνο όταν είσαι ανεξάρτητος και έχεις επιλογές έχεις πραγματική δύναμη. Γιατί πραγματική δύναμη δεν σημαίνει να ελέγχεις τους άλλους, αλλά να ελέγχεις τη δική σου ζωή. 

Σε κάθε περίπτωση, το να βάζεις μια γυναίκα στο κέντρο του κόσμου σου είναι λάθος. Μια γυναίκα πρέπει να ομορφαίνει τον κόσμο σου. Όχι να γίνεται η ίδια ολόκληρος ο κόσμος σου.

Ξέχνα όσα ήξερες

two person holding ceramic mugs with coffee

Αν πίνετε καφεδάκι και σου λέει για το πώς την γαμάει ο τάδε ή πώς την κερατώνει ο τούδε, τότε είσαι «φιλενάδα» της.

Αν μετά από το καφεδάκι σκεφτείς να της την πέσεις, προφανώς θα φας «άκυρο». Όταν μετά από δική σου κίνηση, η τύπισσα σου πει «ας μείνουμε φίλοι», κούνα το κεφάλι και πάρε τον πούλο. Δεν σου προσφέρει τίποτα όλο αυτό.

Στην περίπτωση που μπλεχτείς σε σχέση εξ αποστάσεως, κάνε στον εαυτό σου μια χάρη: Τέλειωσέ το!

Αυτό δεν θεωρείται σχέση. Σας χωρίζουν μπόλικα χιλιόμετρα. Το να μη βλέπεις την άλλη συχνά, θα σε επηρεάζει διαρκώς και θα σε ενοχλεί. Σεξ δεν θα υπάρχει, η επαφή θα είναι περιορισμένη και η ψυχολογία στα πατώματα.

Ίσως να σκέφτεσαι ότι το να  κρατήσεις αυτή τη σχέση θα σε γλιτώσει από το ξενέρωμα της απόρριψης.

Το άλλο ενδεχόμενο, ωστόσο, είναι πολύ πιο επώδυνο. Λες μέσα σου πως είσαι με κάποια, και ουσιαστικά, δεν την έχεις.

Τι είναι καλύτερο λοιπόν;

Μάθε όσα πρέπει να ξέρεις

man wearing watch with black suit

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις τον εαυτό σου, για να αρέσεις σε μια γκόμενα. Και λέμε χειρότερο γιατί έτσι θα χάσεις και τον εαυτό σου αλλά και τη γκόμενα..

Η γυναίκα γουστάρει να σε βλέπει επιβλητικό και ανεξάρτητο. Να αποπνέεις ανδρισμό, κι ο ανδρισμός της φέρνει ένα αίσθημα ασφάλειας.

Αν από άνδρας γίνεις σκυλάκι του καναπέ, η γυναίκα θα πάψει να αισθάνεται ασφαλής και θα ψαχτεί αλλού. 

Ενα Άλφα αρσενικό έχει μέσα του δυναμισμό και η αποφασιστικότητα. 

Τα στάνταρ σου πρέπει συνεχώς να ανεβαίνουν. Κι αυτό είναι καλό. Άλλωστε οι προκλήσεις μας εμπνέουν και μας ωθούν να ωριμάσουμε.

Έτσι χτίζεται η σκληράδα (όχι αυτήν του πουλιού σου) και η αυτοπεποίθηση, που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες.

Κάτι ακόμα…

Αν είσαι κάτω των 35, δεν αξίζει να δεσμεύεσαι. Κάθε άντρας, μέχρι τα 30 πρέπει να είναι σεξουαλικά, συναισθηματικά και σχεσιακά μη αποκλειστικός. Να είσαι στη γύρα που λέμε.

Σκέψου ότι η καριέρα, οι φιλοδοξίες, τα πάθη σου, η προσωπικότητά σου, αλλά και η ικανότητά σου να κρίνεις χαρακτήρες, κίνητρα και συμπεριφορές βελτιώνονται όσο ωριμάζεις. Και η ηλικία των 30 σε βρίσκει ακόμη όχι και τόσο ώριμο. 

Μετά τα 30 η αξία σου αυξάνεται. Απ’ την άλλη, η σεξουαλική αξία μιας γυναίκας μειώνεται όσο γερνά. Ωστόσο, αυτό δεν παύει να σου δίνει τη δυνατότητα περισσότερων ευκαιριών, λόγω της δικής σου αυξανόμενης ωριμότητας και αξίας. 

Οι γυναίκες θέλουν να «θέλουν» τον άντρα που έχουν δίπλα τους. Θέλουν δίπλα τους έναν άντρα, που οι άλλοι άντρες θα ήθελαν να είναι σαν αυτόν και οι άλλες γυναίκες θα ήθελαν να έχουν έναν άντρα όπως αυτόν. 

Και… κλείνουμε με το σημαντικότερο.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε αυτή τη ζωή δεν είναι να στοχεύσεις πολύ ψηλά και να αποτύχεις, αλλά να στοχεύσεις πολύ χαμηλά και να πετύχεις.

Αν θέλεις να πετύχεις, φέρσου σαν επιτυχημένος άντρας. Και ένας επιτυχημένος άντρας θέτει πάντοτε υψηλούς στόχους.

Το παιχνίδι

woman in black leather jacket wearing black sunglasses

Μην ψαρώνεις. Δεν μιλάμε για κανένα μεγάλο κόλπο. Μιλάμε για μια σειρά από αλλαγές στη συμπεριφορά μας, βασισμένες σε ψυχολογικές ή/και κοινωνικές αρχές.

Η προσωπικότητά μας παραμένει η ίδια, αλλά αυτές τις τροποποιήσεις τις κάνουμε όλοι. Γιατί; Για να μπορούμε να διευκολύνουμε τις σχέσεις μας με το άλλο φύλο.

Αν η προσωπικότητά σου γέρνει λίγο προς το «μαλάκας», γίνεσαι τουλάχιστον αντιληπτός. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, γίνεσαι κι ελκυστικός. Αυτό σε ξεχωρίζει από το πλήθος των καλών παιδιών εκεί έξω.

Όπως και να ‘χει, η αυτογνωσία είναι το κλειδί στην όλη υπόθεση. 

Η αξία μιας γυναίκας κορυφώνεται στα 23 της. Πρώτον, είναι στην πιο γόνιμη περίοδο της ζωής της. Δεύτερον, είναι πιο καύλα από ποτέ. Τρίτον, είναι πιο σεξουαλικά διαθέσιμη από ποτέ.

Επίσης, σε αυτές τις ηλικίες, εκεί γύρω στα 22 με 24, είναι που εμείς τα αγοράκια έχουμε τις περισσότερες μας καύλες. Και λόγω της καύλας, κοζάρουμε τα γκομενάκια ασταμάτητα.

Οπότε, βάλε τις δύο προηγούμενες παραγράφους μαζί κι έχεις ένα καυτό μείγμα, έτοιμο να εκραγεί από την καύλα.

Εσύ, παιχταρά μου, από την άλλη, θα πιάσεις τη μέγιστή σου αξία στο σεξουαλικό παζάρι γύρω στα 38. Εκεί είναι που πραγματικά ωριμάζει ένας άντρας. Κυρίως επειδή σκάνε όλες οι επιτυχίες μαζί: κοινωνικές, γκομενικές, επαγγελματικές.

Σε αυτό το στάδιο είναι που θα είσαι υπεργκόμενος στα μάτια μιας γυναίκας. Θα είσαι θεός ανάμεσα σε θνητούς. Αν… δουλέψεις και χτίσεις τον εαυτό σου βέβαια. Γιατί αλλιώς, θα είσαι απλά άλλος ένας αποτυχημένος 38αρης.

Ξέρεις την αξία σου στις γυναίκες; Ξέρεις ότι μπορείς να έχεις ένα τσούρμο θηλυκά να βαράνε την πόρτα σου; Αλληλεπιδράς με γυναίκες και τους τρέχουν τα σάλια; Τότε έχεις γίνει ακαταμάχητος και απειλητικός προς την τύπισσα που σε ενδιαφέρει.

Φοβάται πως μπορεί να σε χάσει και προσπαθεί περισσότερο να σε κρατήσει. Της έχει κάτσει «λαχείο» και προσέχει να μην το χάσει. Για αυτό, είναι τεράστια υπόθεση το να γνωρίζεις πόση πέραση έχεις στο άλλο φύλο.

Επικοινωνία

photo of couple sitting on white bench

Αν μια γυναίκα θέλει να πηδηχτείτε, θα βρει τον τρόπο. Ακόμα και στον πάτο ενός βαρελιού να βρεθείτε, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τυλιχτεί γύρω σου και να γίνει της καργιόλας.

Βέβαια, υπάρχει και περίπτωση να είναι αναποφάσιστη. Αν πετύχεις τέτοια, άσε την ήσυχη και πήγαινε να παίξεις με άλλα κορίτσια. 

Τα δύο φύλα επικοινωνούμε εντελώς διαφορετικά. Ο άνδρας μεταφέρει πληροφορίες. Η γυναίκα μεταφέρει συναίσθημα.

Μπορεί να μας απογοητεύει πολύ αυτό, αλλά έτσι είναι. Αυτή είναι η φύση μας. Η γυναίκα θέλει τον άνδρα να καταλαβαίνει. Ας είναι αυτά που λέει πιο περίπλοκα κι από πυρηνική φυσική.

Μπορείς να την καταλάβεις και να συζητήσεις μαζί της ενεργά; Την έχεις δική σου. Δεν μπορείς; Δεν της κάνεις ούτε για ένα στα γρήγορα. 

Επίσης, η γυναίκα έχει κάποια προαπαιτούμενα για να τη ρίξεις στο κρεβάτι. Γουστάρει αρρενωπότητα, επιβλητικότητα, και αυτοπεποίθηση.  Αυτά άλλωστε είναι και κάποια από τα γνωρίσματα του Άλφα αρσενικού.

Αν δει ότι πρέπει να σου πει τι να κάνεις, δεν θα δεις χαρά στα σκέλια σου ούτε με αίτηση στον Άγιο Πέτρο. Θα ξενερώσει με την πάρτη σου και θα κουνήσει μαντίλι μέχρι να πεις κύμινο. Έχεις χάσει την αξιοπιστία σου ως κυρίαρχο αρσενικό και θεωρείσαι πλέον ένας από τον σωρό.

Επικοινώνησε μαζί της με τη συμπεριφορά σου. Μέχρι και το βλέμμα σου θα το καταλάβει, εφόσον κόβει λίγο το μυαλό της. Γι’ αυτό μην είσαι ποτέ υπερβολικά αποκαλυπτικός, γιατί, θυμήσου, τα «ανοιχτά βιβλία» δεν έχουν γοητεία.

Κοινωνικές συμβάσεις

Η μία κοινωνική σύμβαση που θα ακούσεις πολλές φορές, δεν είναι άλλη από το άνδρας ίσον ρηχός.

Λένε ότι δεν είσαι ικανός να αναπτύξεις συναισθήματα σε συγκεκριμένες καταστάσεις που το απαιτούν. Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν είσαι και διαθέσιμος συναισθηματικά όταν σε χρειάζεται η κοπέλα σου.

Με άλλα λόγια, είσαι για τον πέο και ό,τι έχει να κάνει με αυτόν. Σεξ, μαλακία και όλα τα συναφή. Έτσι, αμφισβητείται η ευφυϊα σου και το κύρος σου, πράγματα σημαντικά αν θες μια γυναικεία αγκαλιά δίπλα σου. 

Επιπλέον, σου δημιουργείται μία πίεση, η οποία οδηγεί σε ένα μη υγιές σκεπτικό. Το σκεπτικό της έλλειψης.Έτσι κι αλλιώς, είχες ελάχιστες γυναίκες στη ζωή σου. Τώρα, φοβάσαι να χάσεις κι αυτήν που έχεις.

Για τις γυναίκες, τα πράγματα είναι αρκετά καλύτερα. Έχουν πολλούς τρόπους διαφυγής που τις απαλλάσσουν από τις ευθύνες. Η κοινωνία δεν πρόκειται να τις κρίνει τόσο εύκολα, σε αντίθεση με σένα.

Πέρα από αυτό, οι αποτελεσματικές κοινωνικές συμβάσεις είναι αυτές που έχουν να κάνουν με το άτομό σου.

Σε βάζουν να αποθεώνεις τα ενδιαφέροντά σου. Σε κάνουν να μην τα σκέφτεσαι και να μην τα αναθεωρείς. Και, το σημαντικότερο απ’ όλα, σε κάνουν να θες να ενθαρρύνεις και να ενισχύσεις αυτές τις κοινωνικές συμβάσεις.

Αυτή είναι η ουσία του Μάτριξ, αδερφέ. Η πραγματικότητα χάνεται και ο καθένας ζει τη δική του. Με τεράστιο κόστος, προφανώς.

Υπεργαμία

man and woman holding hands focus photo

Καταρχάς, μην τσιμπάς με τον τίτλο. Δεν αφορά σεξ, αλλά την επιλογή συντρόφου. Η υπεργαμία εξασκείται συνήθως από γυναίκες, οι οποίες βρίσκουν σύντροφο ή σύζυγο από ανώτερη κοινωνικά τάξη. Εξού και το υπέρ (πάνω) και γαμία (γάμος).

Τα κριτήρια μιας γυναίκας για την επιλογή συντρόφου αλλάζουν ανάλογα με τις συνθήκες. Διαφορετικά κριτήρια έχει στα 20, διαφορετικά στα 30 και πάει λέγοντας.

Εκείνη περιμένει να βρει κάποιον καλύτερο από την ίδια ως προς την κοινωνική του θέση. Από εσένα, περιμένει τη θυσία της μονογαμίας. Την έχει προετοιμάσει έτσι η εξέλιξη και η ίδια η κοινωνία.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις όταν αποφασίζεις να μπεις σε μονογαμική σχέση είναι να αποδεχθείς αυτή την τάση. Να δεχθείς δηλαδή ότι η γυναίκα θα προσπαθεί πάντα να βρει κάποιον ανώτερο κοινωνικά από αυτήν. 

Γενικότερα, θα ήταν σωστό εκ μέρους σου να αποδεχθείς κάποια στάνταρ που ισχύουν για όλους, όπως οι νόμοι της ισχύος και αυτή η ρημάδα η υπεργαμία. Μην προσπαθήσεις ποτέ να πείσεις τον εαυτό σου ότι η δική σου γκόμενα είναι η εξαίρεση, γιατί δεν είναι. Ούτε θα είναι ποτέ.

Απαράβατοι κανόνες

brown wooden tool on white surface

Αν δεν θες να τρως τα μούτρα σου με την κάθε τύπισσα, η τήρηση αυτών των κανόνων πρέπει να γίνει η προτεραιότητά σου. 

1. Κράτα το αρρενωπό σου frame.

Ή λειτουργείς στο δικό σου ή λειτουργείς στο δικό της. Μέση λύση δεν υπάρχει. Πρέπει να το ελέγχεις ή έστω να δίνεις τέτοια εντύπωση.

Για να έχεις ένα ισχυρό frame, πρέπει να ξεχάσεις ότι η γυναίκα έχει τον έλεγχο εξ ορισμού. Και να θυμάσαι: είτε θα μπει αυτή στο frame σου είτε εσύ στο δικό της, δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση. 

2. «Με πόσες γυναίκες έχεις πάει πριν από μένα;»

Σίγουρα θα την έχεις ακούσει την ερώτηση. Και να μην την έχεις ακούσει, κάποια στιγμή θα την ακούσεις. Είναι απλά θέμα χρόνου.

Όμως, μην πατήσεις τέτοια μπανανόφλουδα. Άσε λίγο μυστήριο γύρω σου, όποια κι αν είναι η απάντηση. Είτε είναι τρεις είτε εκατόν τρεις (ή και τέσσερις χιλιάδες σαν τον τεράστιο επιβήτορα Λε. Πα.), κράτα το για σένα. Δεν έχει καμιά δουλειά η γκόμενα να μαθαίνει τέτοιες λεπτομέρειες.

3. Αναμονή για σεξ; Σε καμία περίπτωση.

Χαλινάρι στην ερωτική επιθυμία δεν μπαίνει. Εφόσον δεν σου τη δείχνει, σημαίνει πως δεν υπάρχει ή είναι μικρή. Το σεξ δεν αξίζει αναμονή.

Αν αντιλαμβάνεται την αξία σου, δεν θα περιμένει πάνω από λίγα ραντεβού για να σε βάλει στο κρεβάτι της. Η ίδια η υπεργαμία οδηγεί τη γυναίκα σε αυτό. Δεν θα περιμένει πολύ για να δοθεί σε έναν άνδρα που θεωρεί ανώτερο από την ίδια.

4. Συμβίωση σε λιγότερο από έξι (6) μήνες σχέσης; Ρε όχι λέμε.

Είτε σχεδιάζεις να την παντρευτείς  είτε όχι, κάνε το κουνέλι και μην κάνεις τέτοια πρόταση.

Οι σχέσεις κρατάνε περισσότερο όταν έχεις κι άλλες επιλογές στο τραπέζι. Το ίδιο ισχύει όταν κρατάς την κοπέλα μακριά σε μια σχετική απόσταση. Οι άνδρες με περισσότερες επιλογές και φιλοδοξίες, θεωρούν τη συμβίωση εμπόδιο στην προσωπική τους ζωή.

5. Μην επιτρέπεις στη γυναίκα να ελέγχει την αντισύλληψη.

Μας θεωρούν βλάκες επειδή μπορεί να μη φοράμε προφυλακτικό. Λίγους ωστόσο θα ακούσεις να λένε πως κι η γυναίκα θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει αντισύλληψη. «Ανέλαβε τις ευθύνες σου» θα σου πουν. Θα πληρώσεις τη νύφη, και οικονομικά και κοινωνικά, κι ας μην έχεις μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

6. Οι γυναίκες είναι εκ φύσεως ανίκανες να αγαπήσουν έναν άνδρα όπως αυτός θέλει να αγαπηθεί.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως μπορούμε να τα έχουμε όλα. Και αγάπη και τρελό σεξ και εκτίμηση και σεβασμό, επειδή είμαστε γαμάτοι.

Το μικρόβιο, όμως, του αληθινού ρομαντισμού το κουβαλάμε εμείς, όχι οι γυναίκες. Πιστεύουμε στην αγάπη για την ίδια την αγάπη. Η γυναίκα αγαπάει ευκαιριακά, ωφελιμιστικά Δεν κατηγορούμε κανέναν. Απλώς, οι αγάπες των δύο φύλων διαφέρουν ριζικά.

7. Μην τολμήσεις να ξαναγυρίσεις σε πρώην.

Έλα, πες την αλήθεια. Ξέμεινες από γκόμενα και σκέφτεσαι να πάρεις τηλέφωνο μια πρώην. Ώπα, αγορίνα μου. Μην ξεπέφτεις.

Μην ξεχνάς ότι, όποια κι αν είναι, έγινε πρώην για κάποιους συγκεκριμένους  λόγους. Ρε δεν πάει να έχει το κωλαράκι της Σακίρα (λέμε τώρα); Κράτα τη στην απέξω. Προτίμησε να παίξεις μπάλα με νέες γυναίκες που γνώρισες πρόσφατα και άσε το παρελθόν εκεί που είναι.

8. Αν μια γυναίκα δεν σου κάθεται, άσε την ίδια να εξηγήσει το γιατί. 

Το να μαντεύεις και να υποθέτεις δεν είναι υγιές. Μπορεί να σου σπάσει τα νεύρα και να βρίζεις στο τέλος θεούς και δαίμονες. Άσε τις ερωτήσεις και τα σενάρια και άκουσέ την.

9. Μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου στα μάτια μιας γυναίκας.

Ξέρεις ότι οι γυναίκες λειτουργούν με το μυαλό και επικοινωνούν με κρυφά νοήματα. Το να παραδέχεσαι ότι δεν αξίζεις ή ότι αξίζεις λιγότερο από όσο νομίζει, σε στέλνει ένα βήμα πιο κοντά στο friendzone.

Είπαμε, η αυτοπεποίθησή σου καθορίζει το ποιος είσαι. Δείξε της πως δεν πολυπιστεύεις στον εαυτό σου και πάει… την έχασες.

Μύθοι

Η αληθινή δοκιμασία για έναν άνδρα είναι όταν ζει μόνος του. Εφόσον νιώθεις άνετα με την πάρτη σου και γουστάρεις την ανεξαρτησία σου, τότε θα σε γουστάρουν και οι γυναίκες. Μια γυναίκα θα θελήσει να δει με τα μάτια της πώς ανταποκρίνεσαι και να το μοιραστεί όλο αυτό μαζί σου. 

Το σεξ είναι το ίδιο σημαντικό και για τα δύο φύλα; Ξανασκέψου το. Η ερωτική επιθυμία του άνδρα διαφέρει και θα διαφέρει από της γυναίκας στον αιώνα τον άπαντα. 

Οι γυναίκες δίνουν περισσότερη ή λιγότερη αξία στην εξωτερική εμφάνιση ενός άντρα με βάση τη ηλικία τους. Όταν είναι μικρές, γουστάρουν τους πιο εμφανισιακά ωραίους άντρες. Όσο πάνε προς τα 30 και βάλε, τόσο λιγότερο σημασία δίνουν στην εμφάνιση.

Σε κάθε περίπτωση, το πρότυπο αρρενωπότητας είναι ένα αθλητικό κορμί. Πάντως, η θετική στάση ζωής και η εξυπνάδα δεν πρόκειται να σε κάνουν αθληταρά. Για αυτό χρειάζεσαι ένα γυμναστήριο και πολλή υπομονή, μαζί με κάμποσα υγρά.

Γυναικείο καθήκον

close up photo of man holding woman's hand

Για να πραγματοποιήσει το ερωτικό του καθήκον το γυναικείο φύλο, πρέπει το ανδρικό να θυσιάσει τη δικό του. Αυτή είναι η πηγή της γυναικείας δύναμης, την οποία χρησιμοποιεί για να πλασάρει την προοπτική της ως φυσιολογική.

Με απλά λογάκια, όταν εσύ είσαι Άλφα αρσενικό, έχεις πολλές επιλογές. Μπορείς να σπέρνεις πολλά χωράφια. Μια γυναίκα, όμως, θα σε θέλει μόνο για πάρτη της. Και θα σου πλασάρει παπαριές περί μονογαμίας. Με σκοπό, πάντα, να σε κάνει να παρατήσεις τις επιλογές σου και να επενδύσεις αποκλειστικά σε εκείνη.

Το καθήκον μιας γυναίκας είναι να κλειδώσει το Άλφα αρσενικό. Το καθήκον ενός άντρα είναι να χτίσει τον εαυτό του και να παραμείνει ανεξάρτητος.

Και κάτι τελευταίο.

Μπορεί η γυναίκα να μη θέλει να την απατήσεις, αλλά η σκέψη ότι μπορεί να την απατήσεις την κάνει να σε λατρεύει. Αυτή η ανασφάλεια την κολλάει επάνω σου. Γαντζώνεται και δεν σε αφήνει. Για αυτό, φρόντισε να την κρατάς σε επαγρύπνηση.

Σε αυτό το άρθρο μιλήσαμε για κάποιες βασικές έννοιες γύρω από τις σεξουαλικές σχέσεις. Μπορεί να ξενέρωσες λίγο με την αλήθεια, αλλά μην αγχώνεσαι. Η αλήθεια το κάνει αυτό.

Αλλά, ξέρεις τι άλλο κάνει; Σε απελευθερώνει. Σου δίνει τη δυνατότητα να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και να τα γαμήσεις όλα.

Και αυτό θέλουμε να κάνεις από εδώ και πέρα: να πάρεις την ευθύνη, να αποκτήσεις τον έλεγχο και να του γαμήσεις τη μάνα.

Είσαι έτοιμος, παιχταρά μου;