Γιατί το Καλύτερο Φλερτ Οδηγεί σε Καλύτερο Σεξ

καλύτερο φλερτ καλύτερο σεξ

Το καλό φλερτ οδηγεί πάντα και σε καλό σεξ. Και η καλή σεξουαλική ζωή οδηγεί σε καλή ζωή γενικά.

Στο μυαλό μας, όμως, τα πράγματα φαντάζουν εύκολα. Έχουμε μια γκομενίτσα, βγαίνουμε, πίνουμε καναδυό ποτάκια, την πάμε σπίτι και περιμένουμε να της πετάξουμε τα μάτια έξω. Κάτι τέτοιο όμως δεν συμβαίνει συχνά. Δεν είναι τόσο απλό, όσο κι αν μας ανάβει τα λαμπάκια.

Αλήθεια τώρα, πόσες φορές είχαμε πιστέψει ότι, με το που θα ανάψει το φως του σαλονιού της το κορίτσι, θα αρχίσει να λικνίζεται για να μας κάνει τούρμπο; Ότι θα είναι τόσο πρόθυμο για σεξ που θα μας σύρει στην κρεβατοκάμαρα και, τελικά, μας στέλνει αδιάβαστους και στο σπίτι, κι εμείς να παρακαλάμε να πετύχει η μαλακία, γιατί αυτή μας έχει μείνει; 

Ας δούμε λοιπόν μια ιστορία, για να πάρεις πρέφα τι θα μπορούσες να κάνεις, προκειμένου να αποφύγεις τη σόλο καριέρα στη χειροπρακτική. 

Πραγματική ιστορία φλερτ

Ο Χρήστος είχε περάσει από χωρισμό και «θέριζε» και θηλυκές γάτες. Μετά από αρκετή στέρηση, το είχε ρίξει έξω και γνώριζε γκόμενες αβέρτα.

Δεν είχε πρόβλημα να μείνει σταθερός σε κάποια συγκεκριμένη. Άλλωστε, μέσα του υπήρχε ένα συναισθηματικό κενό για πολύ καιρό. Ωστόσο, δεν είχε την τύχη με το μέρος του.

Αν και έβρισκε σεξ αρκετά συχνά (μελαχρινό παίδαρο τον φώναζαν όλες), δεν στέριωνε με καμία. Άλλες ήταν δήθεν, άλλες «έχαναν λάδια», κι άλλες έψαχναν τρόπο να μπουν στο πορτοφόλι του.

Βλέπεις, οι γυναίκες τον θεωρούσαν «κελεπούρι», αφού ο Χρήστος είχε τη δουλειά του, μια μεγάλη μονοκατοικία και αμαξάρα. Ψηλός και αθλητικός, προκαλούσε τα γυναικεία βλέμματα με ευκολία.

Ένα χειμωνιάτικο βράδυ, γνώρισε τη Ρούλα. Με το που την κοίταξε από πάνω μέχρι κάτω, ξεροκατάπιε, και το μυαλό του άρχισε να γεμίζει εικόνες από αυτή τη ζουμερή κουκλάρα. Αμέσως, του ήρθε μια και μοναδικά σκέψη: «Αν καταφέρω να το φάω αυτό το μουνάκι, το αγόρι μου εκεί κάτω θα πάρει παράσημα. Πολλά παράσημα.»

Είχε τα δίκια του, εδώ που τα λέμε. Δεν συναντούσε εύκολα τέτοιες γυναίκες.

Πάνω από 1.70, με καστανά μαλλιά, ντεκολτέ που έφερνε εμφράγματα κι ένα κωλαράκι που θα κόλαζε και τον παπά της ενορίας.

Δεν πέρασαν όμως πάνω από δέκα λεπτά στο ραντεβού τους, κι ο Χρήστος άρχισε να ακούει καμπανάκια. Τα προσόντα της Ρούλας ήταν περισσότερα από όσα μπορούσε να δει.

Από την κουβέντα που έκαναν, το κορίτσι φαινόταν να έχει μυαλό. Μπορούσε να κάνει μια κανονική συζήτηση, χωρίς να πετάει «τούβλα». Δηλαδή, του έδωσε την αίσθηση ότι θα μπορούσε να έχει κάτι παραπάνω μαζί της, πέρα από ένα καλό πήδημα.

Ωστόσο, ο παίκτης έπρεπε να προσέξει, διότι η Ρούλα είχε περάσει κι αυτή από χωρισμό. Ήθελε να περνάει καλά μεν, δεν είχε καμία διάθεση για κάτι παραπάνω δε. 

Ο Χρήστος ήταν σε δύσκολη θέση.

Πίστευε ότι μπορούσε να έχει ολόκληρη αυτή τη γυναικάρα, που του έριχνε το σαγόνι στα πατώματα. Έμπειρος και με μπόλικη υπομονή, αποφάσισε να τη διεκδικήσει διακριτικά, γιατί ήξερε ότι η γκόμενα μπορούσε να την κάνει με ελαφρά ανά πάσα στιγμή.

Μετά το πρώτο τους ραντεβού, όπου όλα κύλησαν πολύ καλά, της έδωσε μερικά φιλάκια εκεί κοντά στο μπαρ που συναντήθηκαν. Χωρίς καμιά βιασύνη, τρυφερός κι ευγενικός μαζί της, απλά της είπε μια «καληνύχτα» κι έφυγε. Δεν απαίτησε τίποτα παραπάνω, αν και ο καβάλος του άλλα ήθελε.

Στο επόμενο μπαρ που πήγαν, ο Χρήστος κινήθηκε με μαεστρία. 

Κάθε τόσο, την ώρα που η Ρούλα έφερνε το ποτήρι στα χείλη της, απομάκρυνε τούφες μαλλιών από το πρόσωπό της. Έγερνε κοντά της για να ακούσει όσα είχε να του πει, και την άκουγε προσεκτικά, προτού της απαντήσει.

Μέσα στο μισοσκόταδο, έφερνε νωχελικά το μπράτσο πάνω στον ώμο της και την τραβούσε αργά προς το μέρος του. Τα φιλιά δεν άργησαν να έρθουν. Χάιδευε τα μάγουλά της και την κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του. Δεκάρα δεν έδινε τι γινόταν γύρω του.

Έπλεκε τα δάχτυλά του στα μαλλιά της, κι ας έτριζε το πάτωμα από τη φασαρία. Στο τέλος της βραδιάς, η Ρούλα δεν τον άφησε στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τον κάλεσε πάνω με ένα πονηρό χαμόγελο κι έγινε το έλα να δεις.

Έφυγε από το διαμέρισμά της το πρωί, χαμογελαστός και ευτυχισμένος, και με πολλά παράσημα στο πουλί του.

Η σεξουαλική τους χημεία ήταν εκρηκτική. Τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, κοιμόντουσαν μαζί, αφού πρώτα είχαν ξεσκιστεί στο πήδημα.

Από τη μεριά της, η Ρούλα τα έχασε κυριολεκτικά με αυτόν. «Τέτοιο άγγιγμα δεν έχω ξαναδεί», του έλεγε κάθε τόσο. Τόση υπομονή δεν της είχε δείξει κανείς. Τέτοια προσοχή στη λεπτομέρεια, δοτικότητα και φροντίδα δεν είχε βρει πουθενά.

Όσο περνούσε ο καιρός, η Ρούλα ερχόταν όλο και πιο κοντά του. Δεν σταματούσε να του λέει ότι είναι αγρίμι και πως δύσκολα θα επενδύσει ξανά σε σχέση.

Η ίδια όμως, αργότερα παραδέχθηκε πως, με τον τρόπο του, ο Χρήστος την είχε μετατρέψει σε γατούλα. Είχε κουρνιάσει επάνω του, επειδή μαζί του, ένιωθε πολλά πράγματα μαζί: Πρώτα από όλα; Γυναίκα. Την έβαζε κάτω και την έλιωνε στα γλειψίματα, προτού την ξεσκίσει κανονικά και με το νόμο.

Μετά; Ασφάλεια. Ο Χρήστος την αγκάλιαζε κι εκείνη αποκοιμιόταν σε λίγα λεπτά. Και τέλος, ελεύθερη. Ελεύθερη να είναι ο εαυτός της μαζί του. Δεν έβαζε φίλτρα στη συμπεριφορά της, όπως δεν έβαζε κι αυτός.

Μαθήματα φλερτ από την ιστορία

Επιστημονικό άρθρο του 2017 από τους Debrot, Meuwly, Muise, Impett και Schoebi, ανέλαβε να μελετήσει το πώς η εκδήλωση τρυφερότητας μπορεί να μεσολαβήσει για την ύπαρξη σεξουαλικής δραστηριότητας και ευεξίας.

Ως εκδήλωση τρυφερότητας, ορίστηκαν πράξεις όπως το πόσο συχνά κρατάς το χέρι του άλλου, κάθεσαι κοντά του, τον αγκαλιάζεις και τον φιλάς.

Σε τέσσερεις διαφορετικές μελέτες, η ομάδα βρήκε συσχέτιση ανάμεσα στο πόσο τρυφερά αγγίζεις τη σύντροφό σου, τη σεξουαλική συχνότητα μαζί της και την ικανοποίηση.

Με παρόμοιο τρόπο, μεταγενέστερη έρευνα του 2020 από τους Busby, Hanna-Walker, και Leavitt, μελέτησε τη συχνότητα του φιλιού ανάμεσα σε ζευγάρια και τη συσχέτισή της με διάφορες σεξουαλικές εξελίξεις.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως πιο συχνά φιλιά μεταξύ συντρόφων, σχετίζονται με περισσότερη διέγερση, περισσότερες πιθανότητες οργασμού και μεγαλύτερης απόλαυσης στο σεξ. Έτσι, οι σύντροφοι που φιλιόντουσαν παραπάνω, είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να απολαμβάνουν την ερωτική τους ζωή και την μεταξύ τους σχέση. 

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι ικανοποιημένοι σύντροφοι είναι πιο πιθανό να εκδηλώνουν τρυφερότητα και κάνουν καλύτερο και περισσότερο σεξ.

Επίσης, τα ζευγάρια που προσπαθούν να εκδηλώνουν στοργή, μπορούν στην πραγματικότητα να χτίσουν μια πιο ολοκληρωμένη συναισθηματική σύνδεση, και να δημιουργήσουν πιο συχνές και πιο ικανοποιητικές σεξουαλικές εμπειρίες μαζί.

Έτσι λοιπόν, το να προσπαθείς να δείχνεις τρυφερότητα στο γκομενάκι, μπορεί να κάνει καλύτερη και τη σεξουαλική σου ζωή, αλλά και τη σχέση σας συνολικά. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό;

1. Κάθισε κοντά της

Αν είσαι 5-6 μέτρα μακριά, φυσικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Διάλεξε να κάνεις κάτι μαζί της, όπως πχ να δείτε μια ταινία ή να πιείτε έναν καφέ μαζί.

Προτίμησε να είσαι στο πλάι της, για να μπορείς να την ακουμπάς κάθε τόσο. Ο καναπές ακούγεται ιδανικός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα τραπέζι ή σε ένα μπαρ. Όπως και να ΄χει, όσο πιο κοντά βρίσκεστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να δημιουργηθεί φυσική και σεξουαλική οικειότητα.

2. Να την αγγίζεις σωστά

Οι έρευνες δείχνουν ότι η σεξουαλική οικειότητα εξαρτάται άμεσα από το πώς αγγίζεις το κορίτσι. Αυτό ξεκινάει πολύ πριν από αυτό που λέμε «προκαταρκτικά». Συγκεκριμένα, ξεκινάει με το κράτημα των χεριών, την αγκαλιά, το φιλί, το να κάθεσαι ή να ξαπλώνεις δίπλα στον άλλο και με τα μασάζ στην πλάτη ή το σβέρκο.

Έτσι, όταν είσαι τόσο κοντά με το κορίτσι, χάιδεψέ το για να προκαλέσεις την έλξη του. Τύλιξε το χέρι σου γύρω της. Απομάκρυνε τα μαλλιά από το πρόσωπό της. Αγκάλιαζέ τη για περισσότερη ώρα, και όταν έρθει η σωστή στιγμή, φίλησέ τη.

3. Η σύνδεση με ένα φιλί

Εφόσον οι δυο σας έχετε έρθει κοντά, δώσε μεγάλη σημασία στο πώς τη φιλάς. Τα φιλιά είναι πολύ σημαντικά για το συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ δυο συντρόφων, κι όχι μόνο για το πόσο θα καυλώσετε. Μπορούν λοιπόν να τραβήξουν σε διάρκεια όση ώρα χαϊδεύετε ο ένας τον άλλο, ή να είναι το ίδιο πειστικά όταν είναι σύντομα, αλλά στοργικά.

Σε κάθε περίπτωση, είναι στην κυριολεξία η προσπάθεια που μετράει περισσότερο, επειδή όλο το θέμα είναι το χτίσιμο μιας σταθερής και στοργικής σύνδεσης δύο ανθρώπων.

Άρα…

Συμπέρασμα

Η επιστήμη μας λέει πως η τρυφερότητα είναι το βασικό συστατικό μιας καταπληκτικής σεξουαλικής ζωής.

Δηλαδή, αν δεν θέλουμε να μένουμε με το πουλί στο χέρι, πρέπει να κάνουμε μερικά πολύ απλά και βασικά πράγματα με το γκομενάκι, όπως να το αγκαλιάζουμε, να το φιλάμε και να του κρατάμε το χέρι.

Ας ακούσουμε λοιπόν την επιστήμη, ρε μαλάκα. Τσάμπα είναι όλα αυτά, ας μην τα ξεχνάμε. Για το καλό μας είναι άλλωστε…