3 Βασικοί Κανόνες για Γαμάτη Επικοινωνία με τις Γκόμενες

3 κανόνες για γαμάτη επικοινωνία με τις γυναίκες

Παιχτούρα μου, ας το παραδεχτούμε. Τα θηλυκά ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να πούνε. Και, ακόμη περισσότερο, ξέρουν και πότε θα το πούνε.

Οι άντρες από την άλλη, δεν το ‘χουμε και τόσο με την επικοινωνία. 

Και, όπως ήδη είπαμε κι εδώ, μπορεί βασικό ρόλο να παίζει το τι κάνεις και όχι το τι λες, όμως το ιδανικό σενάριο θα ήταν το να κατάφερνες να ήσουν γαμάτος σε όλα τα επίπεδα, την ίδια στιγμή. Άλλωστε, οι περισσότεροι άντρες τα σκατώνουν, όταν ανοίγουν το στόμα τους.  

Εσύ πρέπει, λοιπόν, να ξέρεις τι λες. Είναι, μάλλον, ο μόνος τρόπος για να διατηρήσεις την κυριαρχικότητά σου στα ύψη και να ‘σαι πάντα ο ακαταμάχητος άνδρας, που επιλέγει με ποια γυναίκα θα πάει. Γιατί δεν θέλεις να ‘σαι αυτός που περιμένει σαν τον μαλάκα, να τον επιλέξει κάποιο (τελευταίας διαλογής) γκομενάκι. 

Κάποιο γκομενάκι, που του ‘βγαλε την πίστη, πριν τελικά δεχτεί να πηδηχτεί μαζί του. 

Σήμερα, δεν θα σου πρήξω τα αρχίδια. Δεν έχω σκοπό να σε κουράσω, ούτε να σε βομβαρδίσω με περιττές πληροφορίες. Εδώ, στο Manliness, πιστεύουμε πως σε ό,τι έχει να κάνει με τις πληροφορίες και τις συμβουλές το τόσο-όσο είναι μακράν καλύτερο από το πολύ, που στο φινάλε οδηγεί στο τίποτα.

3 βασικούς κανόνες θα σου δώσω και είμαι σίγουρος πως αν εκμεταλλευτείς το ότι πλέον τους έχεις στα χέρια σου, δεν θα υπάρξει ξανά γκόμενα που θα σε σύρει από το μουνί της, ανταλλάσσοντας την πλήρη υποβάθμισή σου με ένα μέτριο γαμήσι. 

Κι έτσι, χωρίς καν να καταλάβεις πώς, πού, πότε και γιατί, θα ‘χεις γίνει ο «Κυρίαρχος στο Παιχνίδι». Θα ‘σαι παίχτης, αλλά για πρώτη φορά στη ζωή σου δεν θα τον παίζεις. Γιατί από δω και στο εξής αναλαμβάνουν οι γυναικάρες που θα κατακτήσεις. Εκείνες που σου αξίζουν. Εκείνες που θα ‘ναι δικές σου, χωρίς καν να (υπέρ)προσπαθείς. 

Μην λες πρώτος «Σ’ αγαπώ»

μην πεις πρωτος σαγαπω

Το «σ’ αγαπώ», παιχτούρα μου, είναι κάτι σαν επιβράβευση. 

Μην σου περνά καν απ’ το μυαλό ότι θα της το πεις, απλά και μόνο επειδή το ‘νιωσες. Νιώσε ό,τι θέλεις. Δεν θα σου βάλω κόφτη στα συναισθήματα. Δεν είναι, όμως, ανάγκη να το πεις. 

Αυτή χαζή είναι που τα μισά στα λέει και τα μισά στα κρύβει; Δεν είναι ανάγκη να ‘σαι ένα ανοιχτό βιβλίο σε ό,τι έχει να κάνει με τα συναισθήματά σου. 

Θα ‘ρθει και το «σ’ αγαπώ». Όμως, άστο να έρθει στην ώρα του. Άστο να έρθει, αφού πρώτα θα έχει ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και θα έχει κερδίσει την καρδιά σου. 

Τότε θέλει να σ’ ακούσει να της λες πως την αγαπάς. 

Τότε που θα ‘χει καταφέρει να ‘ναι εκείνη η γκόμενα, που ξεχώρισε μέσα από τον όχλο και αιχμαλώτισε το ενδιαφέρον ενός άνδρα κυρίαρχου, όπως είσαι εσύ. 

Τότε που θα νιώθει ότι ήρθε νικήτρια στον αγώνα δρόμου που έκανε με άλλες γυναίκες, καθώς ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για την προσοχή σου. 

Τότε που θα πιστέψει ότι έχει κάνει ό,τι έπρεπε να κάνει και πλέον μπορείς να της «απονείμεις» δέσμευση και αποκλειστικότητα. 

Μην της το πεις νωρίτερα, γιατί δεν θα θέλει καν να το ακούσει.

Οι άνδρες που δίνουν εύκολα πρόσβαση στον συναισθηματικό τους κόσμο, στερούν από τις γυναίκες την ικανοποίηση που λαμβάνουν, όταν την κερδίζουν. Γιατί να την κερδίσουν θέλουν. Δεν θέλουν να τους χαριστεί. 

Παίχτη μου, κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι. Δείξε αυτοσυγκράτηση. Αποστασιοποιήσου, και καθώς κάθεσαι στη γωνιά σου, δες την να κάνει τις δικές της προσπάθειες.

Μην ζητάς «Συγγνώμη»

μην ζητας συγγνωμη

Το να υποτάσσεσαι δεν είναι ένα στοιχείο που ανήκει στη φύση σου ως άνδρα. 

Δεν είναι τυχαίο το ότι τα μικρά αγοράκια, αρνούνται πεισματικά να ζητήσουν «συγγνώμη» για τα ασήμαντα ή τα μεγάλα λάθη τους. Το πράγμα, όμως, χαλάει στην πορεία. Γιατί η αγαμία κάνει τους περισσότερους να απομακρύνονται από αυτό που πρέπει να είναι και να γίνονται αυτό που νομίζουν ότι πρέπει να είναι. 

Σαφέστατα και πρέπει να μάθεις να ζητάς «συγγνώμη». 

Δεν πρέπει, όμως, να κάνεις τη «συγγνώμη» καραμέλα. Γιατί την καραμέλα θα την γλείψει μαζί με εσένα κι αυτή. Και είναι εθιστική η πουτάνα η ζάχαρη. Θα εξαρτηθεί. Θα θέλει κι άλλες συγγνώμες. Θα αρχίσει να γουστάρει να σε βλέπει να υποτάσσεσαι, να μετανιώνεις, να παρακαλάς. 

Μέχρι που μια μέρα των ημερών, θα διαπιστώσει ότι η αξία σου έπιασε πάτο και θα σε στείλει. 

Δεν φαντάζει ιδανικό σενάριο, για έναν άνδρα που θέλει να ‘ναι «Κυρίαρχος στο Παιχνίδι». Έτσι δεν είναι; Πάμε αλλιώς, λοιπόν: 

Κάθε φορά που διακρίνεις μια λανθασμένη συμπεριφορά σου, αναγνώρισε την ενοχή σου, χωρίς να καταλήγεις να ζητάς συγγνώμες και δεύτερες ευκαιρίες, γονατιστός. «Ναι κοριτσάρα μου, έγιναν λάθη» και «ναι αισθάνομαι άσχημα» και τέλος. Μέχρι εκεί και καθόλου παραπέρα.

Μάθε να ελίσσεσαι με άλλους τρόπους και χρησιμοποίησε τις συγγνώμες σου με περισσότερη σύνεση (σαν να ‘χεις μόνο μια, άντε δυο για το υπόλοιπο της ζωής σου). 

Μην τα λες όλα

μην τα λες όλα

Δεν χρειάζεται καν να πεις, εκείνα που νομίζεις ότι θέλει να μάθει. 

Πολλές φορές, μια γκόμενα θα σου κάνει ερωτήσεις, χωρίς καν να περιμένει κάποια απάντηση. Από τη φύση της, διακατέχεται από γυναικεία περιέργεια. Και ουσιαστικά, αυτό που θέλει είναι να ανακαλύψει τα πάντα σου, αλλά… από μόνη της. 

Καυλώνει, όταν κάνει υποθέσεις για το τι σκέφτεσαι για αυτήν. Κι από την άλλη, ξενερώνει, όταν της δίνεις μασημένη πληροφορία, λέγοντας με ακρίβεια όλα όσα νιώθεις ή σκέφτεσαι. 

Οι άνδρες που το παίζουν ευθείς και ειλικρινείς πέφτουν στον βούρκο με τα βήτα αρσενικά. 

Και την πατάνε έτσι, γιατί δίνουν στις γκόμενες κάτι, το οποίο ούτε το ζήτησαν, ούτε το θέλουν. Στην πραγματικότητα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να της δώσεις ό,τι πραγματικά χρειάζεται. Και να ‘σαι σίγουρος πως αν το κάνεις σωστά, αυτή θα κάνει τα πάντα, για να σε ευχαριστήσει, δίνοντάς σου όσα όντως χρειάζεσαι, κι άλλα τόσα που ούτε καν είχες φανταστεί ότι χρειάζεσαι. 

Αν ακολουθήσεις αυτές τις 3 βασικές συμβουλές, η επικοινωνία σου με τις γκόμενες θα γίνει σύντομα εξαιρετικά αποτελεσματική. Θα μπεις εύκολα, όπου θέλεις να μπεις και θα κυριαρχήσεις στο παιχνίδι. 

Η ομάδα του Manliness έχει να σου μάθει πολλά ακόμη για την κυριαρχικότητα. Έχουμε γράψει ένα ολόκληρο βιβλίο για αυτό, το οποίο διαβάστηκε από χιλιάδες άνδρες. Άνδρες που βλέπεις έξω και σκέφτεσαι θα ‘θελες να γίνεις ένας από αυτούς. Λοιπόν, τα καλά νέα της ημέρας είναι πως μπορείς. 

Κάνε κλικ εδώ, για να γίνεις κι εσύ «Κυρίαρχος στο Παιχνίδι»