19 Σημάδια ότι μια Γυναίκα δεν σε Αγαπάει πια

σημάδια οτι δεν σε αγαπάει

«Το να αγαπάς κάποιον που δεν σε αγαπάει είναι σα να αγκαλιάζεις έναν κάκτο. Όσο πιο σφιχτά αγκαλιάζεις, τόσο περισσότερο πονάει.»

– Άγνωστος

Η συνειδητοποίηση ότι βρίσκεσαι σε μια σχέση με κάποια που απλώς προσποιείται ότι σε αγαπάει μπορεί να είναι δύσκολη και επώδυνη. 

Αλλά είναι πολύ καλύτερο να το ξέρεις παρά να συνεχίσεις να ζεις μέσα σε ένα ψέμα. 

Αυτό μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους.

Ίσως έχει ήδη αποχωρήσει από τη σχέση και απλώς περιμένει τον χρόνο της μέχρι να βρει έναν άλλο άντρα.. 

Ίσως αντλεί οφέλη από τη σχέση της μαζί σου που δεν είναι ακόμα έτοιμη να εγκαταλείψει, παρά το γεγονός ότι δεν είναι «μέσα» στην «ερωτική» πλευρά των πραγμάτων. 

Ίσως είσαι η καλύτερη επιλογή της για ασφάλεια και σταθερότητα αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι δεν σε γουστάρει πια ή δεν νιώθει πια αγάπη για σένα. 

Ανεξάρτητα από τον λόγο, το γεγονός παραμένει ότι είναι προς το συμφέρον σου να καταλάβεις αν αυτή η γυναίκα σε γουστάρει και σε αγαπάει πραγματικά ή όχι. 

Και αν όχι, σου αξίζει να το ξέρεις – ώστε να λάβεις όποια μέτρα κρίνεις απαραίτητα. 

Το μόνο ζήτημα είναι ότι αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί. 

Γι’ αυτό σε αυτό το άρθρο, θα μάθεις τα 19 κρίσιμα σημάδια που πρέπει να προσέξεις και που θα σου δείξουν αν απλώς προσποιείται ότι σε γουστάρει.

1. Η συμπεριφορά της λέει το αντίθετο

Μην ακούς μόνο τα λόγια της. Παρακολούθησε τη συμπεριφορά της.

Ο λόγος γι’ αυτό είναι επειδή οι άνθρωποι που ζουν ένα ψέμα συχνά λένε ένα πράγμα με τα λόγια τους, αλλά στη συνέχεια επιδεικνύουν κάτι άλλο με τη συμπεριφορά τους. 

Είναι εύκολο να πεις ένα πειστικό ψέμα με τα λόγια σου. 

Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να βάλεις την επιπλέον δουλειά που απαιτείται για να κάνεις τη συμπεριφορά σου να ταιριάζει με αυτό το ψέμα.

Έτσι, αν τα λόγια και η συμπεριφορά έρχονται σε σύγκρουση, παρακολουθείς πάντα τη συμπεριφορά για να μάθεις την αλήθεια για τα κίνητρα ενός ατόμου.

Αυτό ισχύει σε όλους τους τομείς της ζωής, αλλά είναι ιδιαίτερα αληθινό στο πλαίσιο μιας ρομαντικής σχέσης. 

2. Δεν σε έχει ως προτεραιότητα

Αν αυτή η γυναίκα δεν προσπαθεί ενεργά και με πάθος να περάσει χρόνο μαζί σου, υπάρχει γενικά κάποιο πρόβλημα έλξης ή/και αγάπης.

Όταν μια γυναίκα αγαπάει και επιθυμεί πραγματικά έναν άντρα, θα έχει πολύ ψηλά το να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί του – και δεν θα θέλει να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.

Αν μια γυναίκα δεν προσπαθεί να περνάει χρόνο μαζί σου και δεν θέτει ως προτεραιότητα τον χρόνο που περνάτε μαζί, αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι δεν σε αγαπάει πραγματικά.

3. Δεν επενδύει στη σχέση

Η σωστή κοπέλα, όπως και εσύ από την πλευρά σου, θα σου αγοράζει μικρά δωράκια, θα σου μαγειρεύει φαγητό, θα σου φέρνει τα αγαπημένα σου ποτά όταν σε επισκέπτεται κ.λπ. 

Δεν είναι υποχρεωμένη να κάνει αυτά τα πράγματα προφανώς. 

Και όμως, τα κάνει. 

Και αυτό δείχνει ότι σε αγαπάει. 

Επειδή όλες αυτές οι μικρές χειρονομίες είναι στην πραγματικότητα μικρές επενδύσεις στη σχέση. 

Σε αντίθετες περιπτώσεις –αν π.χ. δεν επενδύει καθόλου στη σχέση– πάντα να συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει πραγματική αγάπη από την άλλη πλευρά της σχέσης. 

4. Δεν σε σέβεται

Αυτό μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόβλημα για τους άντρες που παλεύουν με το να έχουν αρρενωπό frame.

Η αλήθεια είναι ότι μια γυναίκα είναι εξαιρετικά απίθανο να γουστάρει ή να αγαπήσει πραγματικά έναν άντρα που δεν μπορεί η ίδια να σεβαστεί.

Μήπως αυτή η γυναίκα σου φέρεται συχνά με ασέβεια;

Μήπως προσπαθεί να σε μειώσει με τα λόγια της, να προσβάλει τη νοημοσύνη σε ή να σε υποτιμήσει – ειδικά μπροστά σε άλλους ανθρώπους;

Αν το κάνει, είναι εξαιρετικά απίθανο να σε αγαπάει και να σε γουστάρει πραγματικά.

5. Κάνει «επιπόλαια» πράγματα με άλλους άντρες

Μπορεί να μην βλέπεις άμεσες αποδείξεις απάτης στο οπτικό σου πεδίο. 

Ωστόσο, μπορεί να παρατηρήσεις παράξενα, ανεπαίσθητα και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στις αλληλεπιδράσεις της με άλλους άντρες, τα οποία σε ενοχλούν. 

Μπορεί να έχει έναν φίλο-άντρα που της στέλνει μηνύματα λίγο πιο συχνά, ή μπορεί να περνάει λίγο περισσότερο χρόνο στο μπαρ με τους άντρες συναδέλφους της. 

Αν το ένστικτό σου σου λέει ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις δίκιο.

Μια γυναίκα που σε αγαπάει πραγματικά δεν θα θέλει να σπαταλάει τον χρόνο της με άλλους άντρες. 

Γιατί;

Επειδή θα θεωρεί ότι είσαι η νούμερο ένα επιλογή της. Και το να περνάει χρόνο με άλλους άντρες θα της φαίνεται σπατάλη, όταν θα μπορούσε να ξοδέψει αυτόν τον χρόνο επενδύοντας σε μια σχέση με την νούμερο ένα επιλογή της (εσένα).

6. Κρύβει πράγματα

Αν είσαι ένας στοργικός, συμπονετικός και περιποιητικός σύντροφος που δεν κάνει τη γυναίκα της ζωής του να αισθάνεται ότι πρέπει να κρύβει πράγματα από εσένα, τότε το να μάθεις ότι κρύβει πράγματα από σένα θα πρέπει να είναι μια αρκετά μεγάλη κόκκινη σημαία. 

Αυτό δεν έχει να κάνει καν με το να την κατασκοπεύεις ή να μπλέκεσαι στα πόδια της. 

Αυτό έχει να κάνει με τη συμπεριφορά και, ίσως ακόμη πιο σημαντικό, με την πρόθεση που κρύβεται πίσω από αυτή. 

Μια γυναίκα που αγαπάει πραγματικά έναν άντρα θα θέλει να έχει αυτόν τον άντρα να εμπλέκεται σε όλα τα διαφορετικά και σημαντικά μέρη της ζωής της – έστω και σε μικρό βαθμό.

Αν συνειδητοποιήσεις ότι η γυναίκα στη ζωή σου κρύβει πράγματα, υπάρχει σοβαρός λόγος να υποθέσεις ότι δεν σε σέβεται ή/και δεν σε γουστάρει στο βαθμό που θα έπρεπε. 

7. Λέει ψέματα

Τα ψέματα και η εξαπάτηση είναι πάντα κόκκινες σημαίες στο πλαίσιο μιας σχέσης.

Και ενώ αυτά τα πράγματα μπορεί να μην είναι απαραίτητα πάντα ένδειξη ότι δεν σε αγαπάει ή δεν σε γουστάρει… σίγουρα μπορεί και να είναι.

Επίσης, ως άντρας, υπάρχει μια πραγματική ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου μόλις συνειδητοποιήσεις ότι η σύντροφός σου σού λέει ψέματα. Αυτή είναι η εξής:

«Θέλω πραγματικά να επενδύσω τον χρόνο και την ενέργειά μου σε κάποια που δεν είναι ειλικρινής μαζί μου;» 

Η απάντηση θα πρέπει μάλλον να είναι ένα όχι – ανεξάρτητα από το αν πραγματικά σε αγαπάει ή όχι. 

8. Δεν δείχνει εκτίμηση

Μην ξεχνάς ποτέ: η έλξη, ο ρομαντισμός, ακόμα και η αγάπη είναι στην πραγματικότητα καλά ρυθμισμένα ένστικτα επιβίωσης.

Και οι γυναίκες τείνουν να μην επενδύουν την περιορισμένη ενέργειά τους σε μέρη όπου δεν αισθάνονται ότι η επένδυσή τους εξυπηρετεί μια σημαντική λειτουργία επιβίωσης.

9. Δεν παίρνει τη σχέση στα σοβαρά

Αν έχεις επενδύσει σε αυτή τη σχέση, τότε μάλλον προσπαθείς: 

  • Να την πάρεις πιο σοβαρά
  • Να σχεδιάσεις στόχους για το μέλλον
  • Και να κάνετε σχέδια για το πώς θα αναπτυχθείτε ως ζευγάρι 

Και αν αισθάνεσαι ότι δεν παίρνει τη σχέση τόσο σοβαρά όσο εσύ ή ότι είναι δύσκολο να την κάνεις να επικεντρωθεί σε τέτοιου είδους πράγματα, τότε αυτό είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία και μια μεγάλη ένδειξη ότι πιθανώς δεν σε αγαπάει όπως την αγαπάς εσύ. 

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα ζήτημα δέσμευσης.

Και ενώ τα σημάδια δέσμευσης συνδέονται συνήθως με την αντρική συμπεριφορά, θα πρέπει επίσης να αναζητάς σημάδια δέσμευσης στη γυναίκα σου, προκειμένου να βεβαιωθείς ότι τα συναισθήματά της απέναντί σου βρίσκονται στο σωστό σημείο. 

Αν δεν βλέπεις αυτά τα σημάδια δέσμευσης να εκδηλώνονται στη συμπεριφορά της, αυτό δεν είναι καλό σημάδι.

Σιγουράκι: αν η γυναίκα στη ζωή σου σε αγαπούσε πραγματικά, θα είχε τεράστιο κίνητρο να πάρει τη σχέση στα σοβαρά και θα ασχολιόταν οπωσδήποτε με τόσο σημαντικά θέματα με μεγάλη προσοχή. 

Τα λόγια είναι φτηνά. Παρακολούθησε τη συμπεριφορά της για να ανακαλύψεις την αλήθεια.

Και πριν πάμε στο νούμερο 10, να σου πω ότι έχουμε έναν ΔΩΡΕΑΝ οδηγό στον οποίο αναλύουμε τα 10 τραγικότερα λάθη που κάνει ένας άντρας με μια γυναίκα,

Πάτα εδώ για να τον κατεβάσεις εντελώς δωρεάν.

10. Σε «γουστάρει» μόνο όταν είναι βολικό

Μερικές φορές οι γυναίκες μένουν με άντρες που δεν αγαπούν, επειδή τους αρέσουν τα οφέλη της σχέσης με τον συγκεκριμένο άντρα. 

Αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα για τους άνδρες που έχουν πολλά χρήματα, κοινωνική θέση, εξουσία, κύρος, σπουδαίο σώμα ή/και σεβασμό από τους συνομηλίκους τους. 

Δεν είναι κάθε γυναίκα χρυσοθήρας. Αλλά υπάρχουν – και θα σε εκμεταλλευτούν αν τους το επιτρέψεις. 

11. Συμπεριφέρεται διαφορετικά απέναντί σου με κάποιους ανθρώπους

Μήπως η γυναίκα σου μερικές φορές σου φέρεται καλά με ορισμένους ανθρώπους, αλλά στη συνέχεια συμπεριφέρεται με διαφορετικό, πιο αρνητικό τρόπο απέναντί σου με άλλους; 

Αν σε αγαπούσε πραγματικά, θα σου φερόταν με την ίδια αγάπη, σεβασμό και επιθυμία όλη την ώρα. 

Δεν θα επέλεγε τις συμπεριφορές της ανάλογα με το κοινό. 

Δεν είναι αυτός ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται μια υψηλής αξίας γυναίκα που σε αγαπάει. 

Έτσι συμπεριφέρεται μια γυναίκα όταν προσπαθεί να προσποιηθεί ή/και να κερδίσει κάποιου είδους επιβεβαίωση από τους άλλους ανθρώπους και δεν έχει την ενέργεια να διατηρήσει μια ολοκληρωμένη βιτρίνα όταν το «κοινό» δεν είναι κοντά της. 

Αν υποβαθμίζει την αγάπη ή την επιθυμία της για σένα μπροστά σε ορισμένους ανθρώπους, αυτό είναι ένα σημαντικό ζήτημα. 

Ως άντρες, θα πρέπει πάντα να έχουμε υψηλότερα πρότυπα για τις συντρόφους μας από τέτοια παραδείγματα.

Θα πρέπει να επενδύουμε μόνο σε γυναίκες που επιδεικνύουν αληθινή, γνήσια, φλογερή επιθυμία προς εμάς. Γυναίκες που θα μας δείξουν την ίδια επιθυμία, αγάπη και σεβασμό ανεξάρτητα από το ποιος παρακολουθεί ή ακούει.

12. Δεν σε φέρνει κοντά στους φίλους ή την οικογένειά της

Αν μια γυναίκα πιστεύει ότι είσαι πραγματικά ο καλύτερος άντρας γι’ αυτήν και αν σε αγαπά, σε σέβεται και σε θαυμάζει, τότε θα ενθουσιαστεί να σε φέρει στην οικογένειά της, στις κοινωνικές ομάδες, στις φιλικές της παρέες κ.λπ. 

Αντίθετα, αν δεν σε φέρνει κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, είναι πιθανότατα επειδή δεν πιστεύει ότι είσαι αρκετά καλός άντρας για να κερδίσεις τον θαυμασμό τους.

Αυτό είναι σίγουρα ένα πρόβλημα – γιατί είτε σου αρέσει είτε όχι, αυτό θα επηρεάσει το πώς νιώθει για σένα. 

Μια γυναίκα θα θέλει οι άλλοι άνθρωποι να τη βλέπουν ως «υψηλότερης αξίας» λόγω του άντρα με τον οποίο είναι μαζί. 

Αν ο άντρας με τον οποίο είναι μαζί δεν τη βοηθάει να αυξήσει το δικό της status ή την αξία της, τότε αυτό θα προκαλέσει πρόβλημα επιθυμίας. 

Και αυτή είναι σίγουρα μια κατάσταση όπου δεν πρόκειται να νιώθει πραγματική, γνήσια αγάπη γι’ αυτόν.

13. Θα διστάσει να προχωρήσει τα πράγματα μπροστά

Αφού είσαι σε μια σχέση για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα και αφού οι δυο σας έχετε έρθει πιο κοντά, η φυσική πορεία θα πρέπει να είναι να θέλετε να πάτε τα πράγματα σε άλλο επίπεδο και να προχωρήσετε τη σχέση σας. 

Για παράδειγμα, μπορεί να συζητήσετε το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε, να παντρευτείτε κάποια στιγμή ή ακόμη και να δημιουργήσετε οικογένεια. 

Αλλά εδώ είναι το θέμα. 

Αν είστε ενθουσιασμένοι για να προχωρήσουν τα πράγματα, αλλά αισθάνεσαι δισταγμό από την πλευρά της, μπορεί να είναι σημάδι ότι δεν είναι σίγουρη. 

Και μάντεψε τι; 

Η αγάπη δεν είναι αβέβαιη. 

Η αγάπη μεταξύ οικείων συντρόφων είναι μια συνειδητή επιλογή που επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από πραγματικά, φυσιολογικά συναισθήματα έλξης, πόθου και προσκόλλησης. 

Αν διστάζει να προχωρήσει τη σχέση, υπάρχει σίγουρα λόγος να πιστεύεις ότι δεν σε αγαπάει πραγματικά. 

Η ουσία είναι η εξής.

Όταν κάποιος το σκέφτεται υπερβολικά και διστάζει, συνήθως είναι σημάδι ότι «τα καλώδια δεν έχουν συνδεθεί καλά» στη δυναμική της «αγάπης» σας. 

14. Θα σου δώσει πολλές δικαιολογίες

Μήπως λαμβάνεις περισσότερες δικαιολογίες από τη γυναίκα στη ζωή σου παρά θετική συμπεριφορά; 

Για παράδειγμα, όταν της ζητάς πράγματα στη σχέση, ή προσπαθείς να επικοινωνήσεις για σημαντικά θέματα, ή προσπαθείς να λύσεις προβλήματα, μήπως παίρνεις ένα σωρό δικαιολογίες από εκείνη αντί για πραγματικές, σκόπιμες ενέργειες ή αποτελέσματα; 

Αν ναι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σε αγαπάει πραγματικά – γιατί μια γυναίκα που αγαπάει έναν άντρα θα θέλει πραγματικά να τον ευχαριστήσει. 

Αν σε αγαπάει πραγματικά, σίγουρα θα αναλάβει δράση για να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων.

Τις περισσότερες φορές, αν λαμβάνεις περισσότερες δικαιολογίες παρά πράξεις από τη γυναίκα της ζωής σου, είναι επειδή είτε έχει ήδη τουλάχιστον εν μέρει αποχωρήσει από τη σχέση είτε επειδή ποτέ δεν ήταν πραγματικά «μέσα» στην σχέση αυτή.

15. Δεν γίνεται συναισθηματική μαζί σου

Να θυμάσαι ότι η συμπεριφορά μιας γυναίκας δεν θα πει ποτέ ψέματα. 

Οι γυναίκες σχεδόν πάντα κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν να κάνουν. 

Αν δεν συμπεριφέρεται απέναντί σου με κάποιο συναισθηματικό τρόπο και δεν σου δείχνει ότι τρέφει έντονα θετικά συναισθήματα για σένα, τότε υπάρχει πολύ καλός λόγος γι’ αυτό. 

Είναι επειδή απλά δεν αισθάνεται έτσι. Και αυτό συνήθως σημαίνει ότι δεν σε αγαπάει.

16. Δεν εκτιμά τις στοργικές σου χειρονομίες

Αν είσαι έξω σε δημόσιο χώρο και πας να τη φιλήσεις, ή να της κρατήσεις το χέρι, ή να την αγκαλιάσεις κ.λπ., μόνο και μόνο για να λάβεις ψυχρή απάντηση, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα περίεργο σημάδι.

Μια γυναίκα που σε αγαπάει πραγματικά θα απολαύσει τις τρυφερές χειρονομίες σου – ειδικά σε δημόσια θέα.

Αυτή είναι μια πολύ λεπτή αλλά ισχυρή διαφορά που οι άντρες πρέπει να γνωρίζουν.

17. Αποφεύγει τις σημαντικές συζητήσεις

Η διατήρηση και η συντήρηση κάθε υγιούς σχέσης θα απαιτήσει κάποιες σημαντικές συζητήσεις για κρίσιμα θέματα μεταξύ των δυο σας. 

Αυτές θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν πράγματα όπως:

  • Πώς θα διαχειρίζεστε τα χρήματα
  • Σχέδια για τη δημιουργία οικογένειας
  • Σχέδια για το μέλλον της σχέσης
  • Συζητήσεις σχετικά με το πώς να κάνετε τη σχέση σας καλύτερη

Αν, όμως, διαπιστώσεις ότι η γυναίκα της ζωή σου αποφεύγει τις σημαντικές συζητήσεις ή/και αν δεν φαίνεται ενθουσιασμένη να κάνει τέτοιου είδους σημαντικές συζητήσεις μαζί σου, τότε αυτό είναι κακό σημάδι. 

Μια γυναίκα που σε αγαπάει, σε θαυμάζει και σε γουστάρει, θα λατρέψει το γεγονός ότι θέλεις να κάνεις αυτές τις σοβαρές συζητήσεις μαζί της – και θα νιώθει σημαντική που μπορεί να τις κάνει.

Μάθε να εντοπίζεις τη διαφορά.

18. Δεν θέλει να κάνει ζουζουνιές μαζί σου

Κάποτε έβγαινα με μια γυναίκα που ήθελε να βγάζουμε συνέχεια selfies μαζί.

Τουλάχιστον τρεις φορές τη μέρα, προσπαθούσε να μας βγάλει μαζί: είτε να κάθεται στα πόδια μου, είτε να μου δίνει φιλάκια, είτε να παίρνουμε χαζούλικες πόζες μαζί, είτε οτιδήποτε άλλο.

Μερικές φορές θα τα ανέβαζε στα social, μερικές φορές όχι.

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι συμπεριφορές είναι ένα δυνατό σημάδι ότι η γυναίκα σε θαυμάζει, σε γουστάρει και σε αγαπάει.

Αν μια γυναίκα δεν θέλει να κάνει «χαριτωμένα πράγματα για ζευγάρια» μαζί σου (όποια κι αν είναι η δική της εκδοχή αυτού), τότε αυτό είναι σίγουρα ένα σημάδι ότι μάλλον δεν έχει επενδύσει πραγματικά σε σένα.

19. Τα κίνητρά της θα φαίνονται ψεύτικα

Είχες ποτέ την αίσθηση ότι η συμπεριφορά της μοιάζει ψεύτικη ή μη αυθεντική κάποιες φορές; 

Είχες ποτέ αυτή την αίσθηση στο πίσω μέρος του μυαλού σου (και στο ένστικτό σου) ότι απλά δεν είναι αληθινή μαζί σου; 

Σε αυτό το συναίσθημα είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή.

Ως άνθρωποι, έχουμε μια ισχυρή αίσθηση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσει να εκτιμήσουμε αν οι άλλοι άνθρωποι επενδύουν πραγματικά στο δικό μας συμφέρον. 

Αυτό ονομάζεται ένστικτο – και σε αντίθεση με ό,τι μπορεί να πιστεύουν πολλοί, το ένστικτο μπορεί να είναι απίστευτα ακριβές. 

Τώρα, υπάρχει διαφορά μεταξύ του να χρησιμοποιείς το ένστικτό σου και του να είσαι παρανοϊκός. 

Αλλά αν μπορείς να αποκλείσεις την παράνοια και αν πραγματικά έχεις την αίσθηση ότι τα κίνητρά της είναι ψεύτικα ή μη αυθεντικά, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός λόγος για να το διερευνήσεις περαιτέρω. 

Μια γυναίκα που σε αγαπάει πραγματικά δεν θα χρειαστεί να προσποιηθεί τίποτα. 

Δεν θα χρειαστεί να κρύψει τα αληθινά της κίνητρα.

Τι να κάνεις από εδώ και πέρα

Αν έχεις τσεκάρει μερικά από αυτά τα κουτάκια και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η γυναίκα της ζωή σου μπορεί να μην σε αγαπάει όπως νόμιζες, τότε ίσως να αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις.

Αρχικά, πρέπει να συλλέξεις παραπάνω πληροφορίες.

Ένα τούμπανο βιβλίο με το οποίο μπορείς να αρχίσεις είναι το εξής: Man’s Guide to Women, The: Scientifically Proven Secrets from the Love Lab About What Women Really Want από τους by John Gottman, Julie Schwartz Gottman, Doug Abrams, and Rachel Carlton Abrams.

Αυτό το βιβλίο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τη γυναικεία φύση καλύτερα και θα σε βοηθήσει πραγματικά να ενισχύσεις μερικές από τις έννοιες που συζητήσαμε σε αυτό το άρθρο, με επιστημονικές επεξηγήσεις και δεδομένα.

Επίσης, πρέπει να δεις τι θα κάνεις από εδώ και πέρα.

Και ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσεις παρακάτω είναι να ξαναμπείς στο παιχνίδι.

Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις να παίζεις το παιχνίδι στα δάχτυλα, τότε πρέπει να διαβάσεις το βιβλίο μας «Κυριάρχος στο Παιχνίδι».

Πέρα από αυτό, πάντα να θυμάσαι το εξής.

Αξίζεις αγάπη στην προσωπική σου σχέση. 

Μην συμβιβάζεσαι με λιγότερα. 

Μπορεί να είναι δελεαστικό να θέλεις να μείνεις με κάποια που στην πραγματικότητα δεν σε αγαπάει μόνο και μόνο για λόγους ευκολίας ή επειδή είναι τρομακτικό να φανταστείς να χωρίζεις και να ξεκινάς από την αρχή. 

Αλλά ως άντρες με νοοτροπία Άλφα, θα πρέπει να δεχόμαστε μόνο το πραγματικό.

Θα πρέπει να θέλουμε να συμπεριλάβουμε στη ζωή μας μόνο ανθρώπους που πραγματικά μας γουστάρουν και μας αγαπούν αυθεντικά.

Και θα πρέπει να αφήνουμε τους ανθρώπους να μπαίνουν στον στενό μας κύκλο μόνο όταν έχουν αποδείξει επαρκώς ότι η αγάπη τους για εμάς είναι γνήσια.

Οτιδήποτε λιγότερο από αυτό θα πρέπει σίγουρα να είναι κάτω από τα στάνταρ σου.